IZVORNA PORUKA: D_K
IZVORNA PORUKA: chantal
IZVORNA PORUKA: smajli80
Ja sam iz Gradiške-RS Odakle si ti
Izvini,tek sada vidim,iz Dubice
ola cure - moja mama je iz Gradiske - tamo imam rodbine
smajli - krvarenje moze biti neuobicajeno dugo i taman kad se bas, bas zabrines ono staje.
ali, uvijek ima ono ''ali'' - ti se svakako javi doktoru. mozda ce ti zbog krvarenja i dojenja zeljezo opasti a koliko vidim ti imas onu obicnu spiralu, dakle mozes lako upasti u anemiju tj. imaces cikluse iste ili jos duze nego obicno.
Možda smo i neka Vamilija
nikad se ne zna
Ma to mene i brine,pošto još uvjek dojim a inače sam *na donjoj granici*sa željezom.Jutros mi se mantalo kad sam izašla napolje.Nije mi baš svejedno
Kao što rekoh ako ne srane do ponedeljka u utorak doktoru da vidim šta je.
Daj Bože stane do tad.
Miimy nisam dobila ergometrin i ništa protiv bolova.I nije me ništa ni boljelo ,jedino prije 2-3 dana onako blago žiguckanje ali ništa specijalno i zabrinjavajuće.
Kod tebe često kontrole a meni je rekao da dođem tek za 3 mj(koliko tjelu treba da se privikne)ili u slučaju da krvarenje bude jako.
Meni je to sve nešto čudno pošto nikad nisam imala problema sa ciklusima.Redovni,bezbolni i umjereni.
Jedino sa trudnoćama imala baš velikih problema,2 spontana prije kćerke nju rodila početkom 37ned a sa sinom visokorizična trudnoća koja je u par navrata čuvana u bolnici.
Ma mi žene...vječito u nekim problemima