IZVORNA PORUKA: Daja_sa
Nakon koliko da ocekujem da Dalsy djeluje?
Moja S danas citav dan ima turu 37.5...medjutim veceras se popela na 38.5...tusirala sam je...masirala ali nista nije djelovalo...na kraju sam dala sirup...oko 21h...evo sad mjerim i dalje stoji na 38.5...znaci proslo 1,5h...sta sad da radim? Cepic? ili da cekam jos malo??
Mi smo se prije dva dana cijeli dan borili s temperaturom 38,8...paracetamol nam je skidao temperaturu ali dosta duže nam je trebalo od dalsyja, on je djelovao nakon pola do sat vremena. Temperatura se svaka 4 h vraćala gore
. Uz čepić smo koristili i tuširanje. Obloge smo stavljali tek kad sirup pođe djelovati jer mu nikako nismo mogli ugrijati nogice bez obzira šta radili.
Koliko sam ja shvatila iz postova o skidanju temp. dalsy i voltaren su isto, a paracetamol i lupocet tako da ne znam koje ćepiće planiraš koristiti, ali ne bi smjela voltaren odmah. Nama je dr. rekla da može svako 4 h a između paracetamol (sirup) ili lupocet s tim da lupocet kod veće djece baš i ne pomaže.
Tebi sretno, nadam se da je dalsy već djelovao i da će noć biti mirna.
01.04.2011. mamino proljetno sunce