Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja opet molim admina da se pozabavi s porukama, jerbo ja evo vec 6 put nunichici salje pp a nikako da prodje i kontam da sjednem na autobus da odem do tuzle da joj kazem
Ti si meni kraaaaaljica
I ja prijavljujem isti problem, nikako mamy i tweety ispričati trač + danima imam problema s prijavom na RR,a nekad ne uspijem prijaviti se nijednom u toku dana
25.06.2009, 23:44
veeseelaa
20552
Romali sve je ok s forumom nego da ti nije to žuti karton zbog eventualno ne dozvoljenog ophođenja prema forumašicama na forumu, zato se ne možeš logovati kad hoćeš
26.06.2009, 01:29
adannn
946
Fino,odoše svima zvijezdice,hmmmm.Mislim da nije to uredu,ipak nismo mi tu za te zvijezdice,ali zašto kada ih dobijemo moderatori izbrišu teme i one nestanu.Najbolje ne davati ni komentare.Zašto da ja pišem,nekoga savjetujem ili tražim savjet i to bude izbrisano?????Zašto trošiti svoj vid i živce uzalud???Jer jeste uzalud....DELETE
26.06.2009, 08:22
Vedica
363
U pravilima foruma pise da sve teme koje nalaze na PDF Zajednica, a posebno Razgovori o svemu i svacemu se brisu mjesecno ili cak sedmicno. Stoga ako najvise vremena pisete na tim temama, izgubiti cete određeni broj postova pa time i zvjezdica.
26.06.2009, 08:33
Visnja RR
15102
Svakih nekoliko mjeseci se pregleda cijeli forum i teme koje su bile duple ili su zastarjele ili bile zakljucane iz bilo kojeg opravdanog razloga se brisu...
"Radnje ciscenja" se i ne moraju objasnjavati, logicne su...
Svakih nekoliko mjeseci se pregleda cijeli forum i teme koje su bile duple ili su zastarjele ili bile zakljucane iz bilo kojeg opravdanog razloga se brisu...
"Radnje ciscenja" se i ne moraju objasnjavati, logicne su...
a zvjezdice? zene drage pa nismo djeca
Ne,nismo.....Pa zašto postoje??????
26.06.2009, 14:15
Romali
2753
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Romali sve je ok s forumom nego da ti nije to žuti karton zbog eventualno ne dozvoljenog ophođenja prema forumašicama na forumu, zato se ne možeš logovati kad hoćeš
Evo mene danas iz prve Ali neJma tebe- da nisi zaradila crveni??
26.06.2009, 14:16
Lulu_
1444
...a sta vam znace te zvjezdice...mislim kako mi dobijemo te zvjezdice...
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
26.06.2009, 14:16
Ela78
154
Molim pomoć Prevrnula sam forum pokušavajući skontati kako se postavlja slika na forumu ali bezuspješnoooo Ne albumi to mi je jasno...wow , već samo profil slika Please help
26.06.2009, 14:20
Amrino
2613
Brisu se samo postovi kojma se krse pravila foruma- tj. postovi koji su OT- off topic (skretanje sa teme), postovi koji sadrze uvrede ili psovke. Teme koje se brisu su: duple (jer po pravilima foruma ne smiju se otvarati duple teme), i one koje sluze za mahalanje... Jel se vi stvarno zalite sto su vam nestale zvjezdice dobijene na ove nacine?!
26.06.2009, 14:21
adannn
946
Imaš svoj profil,uđeš i nađeš avatar i ubaciš sliku,jednostavno je....javi jesi li uspjela
26.06.2009, 14:21
Amrino
2613
IZVORNA PORUKA: Ela78
Molim pomoć Prevrnula sam forum pokušavajući skontati kako se postavlja slika na forumu ali bezuspješnoooo Ne albumi to mi je jasno...wow , već samo profil slika Please help
< Poruku je uredio Amrino RR -- 26.6.2009 14:22:19 >
26.06.2009, 14:23
adannn
946
IZVORNA PORUKA: Amrino RR
Brisu se samo postovi kojma se krse pravila foruma- tj. postovi koji su OT- off topic (skretanje sa teme), postovi koji sadrze uvrede ili psovke. Teme koje se brisu su: duple (jer po pravilima foruma ne smiju se otvarati duple teme), i one koje sluze za mahalanje... Jel se vi stvarno zalite sto su vam nestale zvjezdice dobijene na ove nacine?!
Ne,ne žalimo se Ipak,te mi zvjezdice ne znače ništa....A ja se ne sjećam da sam na bilo kojoj temi nekoga uvrijedila ili psovala Uostalom nije ni bitno,nisam tu zbog zvjezdica
26.06.2009, 14:24
Lulu_
1444
ne... ne znam ni za sta sluze a ni kako se dobivaju a ni zasto se brisu
dali kad imam vise zvjezdica dobijem neku nagradu ili... ili sta je fazon sa tim zvjezdicama
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
26.06.2009, 14:27
Amrino
2613
IZVORNA PORUKA: Lulu_
ne... ne znam ni za sta sluze a ni kako se dobivaju a ni zasto se brisu
dali kad imam vise zvjezdica dobijem neku nagradu ili... ili sta je fazon sa tim zvjezdicama
Naravno da ne dobijes nagradu ...a "fazon" sa zvjezdicama je taj da sto vise postova napises to imas vise zvjezdica....Problem je, nekim forumasicama, sto se zvjezdice isto tako i izgube ako se njihovi postovi obrisu od strane moderatorica ( a vec sam objasnila koji postovi i teme se brisu). Uglavnom. no big deal..
26.06.2009, 14:29
nanika
1399
Ja nikako u svom profilu korisnika ne mogu da u rubriku potpis nesto napisem
26.06.2009, 14:30
Anoniman
nekad je neko rekao: kad ih dobijes 5 (preko 2000 postova) postajes penzioner
eh joj ... znaci jos postens penzinoer a nema poklona??? ma brisi mi te zvjezdice zeno draga!!!
26.06.2009, 15:02
Blue rose RR
4361
Tako je fino kada svi znamo pravila foruma .
26.06.2009, 21:47
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: dadada
Ja opet molim admina da se pozabavi s porukama, jerbo ja evo vec 6 put nunichici salje pp a nikako da prodje i kontam da sjednem na autobus da odem do tuzle da joj kazem
I ja sam tebi poslala 3 pp,a dobila sam samo jednu od tebe.
26.06.2009, 23:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada
I ja sam tebi poslala 3 pp,a dobila sam samo jednu od tebe.
ma zabusavaju nista sjednem ja fino na bus i pravac tuzla...cekam te kod plavog mosta....bila je malo dole nize kafana bikerska...furali se na film od sumraka do zore barem ja mislim da je nize...to je bilo prije 13 god. ...joj kakve sam ja super ljude upoznala u toj tuzli tvojoj
24.07.2009, 14:46
LUNA4
225
pomagajte!!! prije nekog vremena sam gledala slike dj.soba i sad to više nemogu nać a bilo je zgodnih stvari...htjela bi se poslužit jel ja svojim curama urežujem sobu pa da ukradem koju ideju!!!!! HELP ME!!!!