Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Bambi je slična Coco Loco, samo sa malo drukčijim elementima, s sve je zaštićeno i sigurno i za melu djecu, mi smo išli sa malcem i kad je bio skroz mali, ali se nismo odvajali od njega
13.10.2009, 13:37
Azure
469
A gdje je Bambi???
13.10.2009, 13:40
acudesa
7725
na Grbavici u zgradi gdje je vrtić (Amel-čini mi se), samo sa druge strane
13.10.2009, 13:43
mamina princeza
1856
Super hvala ... zna li neko do kad je radno vrijem eu Bambi igraonici ..zvala sam al niko s ene javlja. Mozda bi otisle ovo danas ili sutra pa da znam
13.10.2009, 13:46
Azure
469
hvala ti acudesa!!! ma i ja sam zvala mamina princeza ali niko se ne javlja i ne znam do kada rade. A mi jedino mozemo tamo iza 6.
13.10.2009, 13:51
acudesa
7725
čini mi se da oni imaju nešto kreće radno vrijeme, šteta, a jeftiniji su od Coco Loco (bio je sat 3 km, ako se šta nije promijenilo)
13.10.2009, 13:51
mamina princeza
1856
evo javise se : kazu da i oni rade do devet. pa eto super ima onda vremena. mogu roditelji s djecom kaze al s ene mogu penjat gore na one sprave i mreze.
i mi mozemo samo polsije 6 dok dodjem kuci s posla dok se ona probudi dok je spremim ne mozemo prije ni stici . pa eto ima ova varijanta i coco locco ( tamo su i men pustili na tobogan ) da mjenjamo dok je zima.
< Poruku je uredio mamina princeza -- 13.10.2009 13:52:14 >
13.10.2009, 14:02
Azure
469
Super, mozda se i vidimo tamo . Ma mene pocela ova igraonica kod Intereksa nervirati. Vec pet puta se disilo da sam vodila malu tamo, i taman dodjemo a ono zatvoreno za siru javnost, jer neko slavi rodjendan. Onda moja Macica place jer se nameracila. Prosli put sam se toliko naljutila da sam naglas komentarisala da trebamo mijenjati igraonicu. Sem toga 5 km nije malo. Ma znam ja da roditelji imaju pravo traziti da se zatvori igraonica kad slave rodjendan, ali mi tako bude zao kad dodjemo do igraonice a Maca se razocara.
13.10.2009, 14:06
acudesa
7725
ista situacija je i kod mene, najviše mi je žao njega
13.10.2009, 14:07
acudesa
7725
da li je još uvijek 3 KM sat, u Bambiju?
13.10.2009, 14:08
sarayka
832
Mi smo u nedelju bili u Coco loco i bila je zatvorena radi rođendan bas sam se iznervirala hem kisa hem Ona kenjka...eh onda odosmo u Bambi kad tamo rođendan opet...kaze ona teta sad će se zavrsiti al je odmah za 15 min drugi rođendan pa eto ako vam sta znaci neka je 15 min Bas smo svi bili ljuti a Lamija bas tuzna
13.10.2009, 14:11
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: sarayka
Mi smo u nedelju bili u Coco loco i bila je zatvorena radi rođendan bas sam se iznervirala hem kisa hem Ona kenjka...eh onda odosmo u Bambi kad tamo rođendan opet...kaze ona teta sad će se zavrsiti al je odmah za 15 min drugi rođendan pa eto ako vam sta znaci neka je 15 min Bas smo svi bili ljuti a Lamija bas tuzna
to se nama redovno dešavalo, bilesi 3 igraonice obiđemo-ni jedna ne radi zato je mm pametan, ok kuće nazove pa provjeri
13.10.2009, 15:17
Dida79
3252
Evo da se prijavimo mi smo bili u igraonicu Dzungla na Ilidzi moj maleni je odusevljen a i ja teta koja ih cuva je predivna ispocetka sam bila malo sumnjicava po pitanju ostavljanja pa sam sjela u kafeslasticarnu ispod i onda sam svako malo provirivala da vidim sta radi joj kako sam sama sebi bila smjesna (isto kao kakav spijun virim iza coska)e onda kada sam vidjela da mu je ok sam se opustila i na miru popila kaficu i pojela kolac Zivjele igraonice
13.10.2009, 15:22
tea lana
2255
IZVORNA PORUKA: sarayka
ako ko zeli ici u Bambi najbolje je do 18 sati jer skoro svaki dan su sada u Bambiju rodjendani.Koji vecinom pocinju od 18 sati i traju do zavrsetka radnog vremena.
14.10.2009, 13:56
bebano
759
Cao zenice!
Samo da vam kazem da iz vrlo pouzdanih izvora znam da ce se pocetkom novembra u Sarajevu otvoriti super nova igraonica na fol Bambija i Coco Loca, ali puno ljepsa!
14.10.2009, 14:44
Suzana
1698
IZVORNA PORUKA: bebano
Cao zenice!
Samo da vam kazem da iz vrlo pouzdanih izvora znam da ce se pocetkom novembra u Sarajevu otvoriti super nova igraonica na fol Bambija i Coco Loca, ali puno ljepsa!
I ja znam. Thx bebano!
14.10.2009, 14:51
acudesa
7725
Super, pa valjda će biti više slobodnih termina, a šta još možemo saznati o novoj igraonici
14.10.2009, 16:21
Romali
2753
Cao zenice!
I ja sam čula za novu igraonicu. Dobar glas daleko se čuje Nadam se da ćemo se i mi poigrati u njoj kad dođemo u Sa.
14.10.2009, 16:30
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Dida79
Evo da se prijavimo mi smo bili u igraonicu Dzungla na Ilidzi moj maleni je odusevljen a i ja teta koja ih cuva je predivna ispocetka sam bila malo sumnjicava po pitanju ostavljanja pa sam sjela u kafeslasticarnu ispod i onda sam svako malo provirivala da vidim sta radi joj kako sam sama sebi bila smjesna (isto kao kakav spijun virim iza coska)e onda kada sam vidjela da mu je ok sam se opustila i na miru popila kaficu i pojela kolac Zivjele igraonice
ja sam svojo curici obecala da cu je voditi - vec smo prolazile kraj ove igraonice.. ona je veca, vec ima 4 godine ali cu opet i ja kao i ti - provirivati iza coskova :))
14.10.2009, 16:48
tea lana
2255
danas u Bambiju nema rodjendana ako je ko da vodimo djecu javite se.Ja kontala Lanu voditi dosadno djetetu u kuci
16.10.2009, 22:52
norah
74
A od koliko godina (ili mjeseci) se dijete moze ostaviti u igraonicama? Kakva su pravila? Treba li im ponijeti i papucice i sl?
16.10.2009, 23:46
Dida79
3252
U igraonicama u koje sam ja vodila svog malenog kazu da nije za djecu ispod dvije godine.Papuce ti ne trebaju oni su tamo u carapicama.
16.10.2009, 23:57
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Romali
Cao zenice!
I ja sam čula za novu igraonicu. Dobar glas daleko se čuje Nadam se da ćemo se i mi poigrati u njoj kad dođemo u Sa.
E vidi ove mahale :)))))
Kad se otvori, odmah cemo jedno druzenje organizovat.
Jos malo
17.10.2009, 00:18
tea lana
2255
ajde sapnite gdje ce se otvoriti ja ko sa Marsa pala pojma nemam
17.10.2009, 12:14
bebano
759
IZVORNA PORUKA: tea lana
ajde sapnite gdje ce se otvoriti ja ko sa Marsa pala pojma nemam
Be patient ! Znas onu strpljen - spašen . Jos malo, pa ce iznenadjenje biti jos ljepse i vece!