Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
al su im cijene proslave rodjendana nenormalne, posebno ako hoces zatvorenog tipa- mislim da u najskuplji u gradu
18.12.2011, 21:17
bambi7
672
Zna li neko koliko su u Wogolandu ovi paketici?
26.12.2011, 10:30
lila25
638
Kakva ima igraona na C.Vili. i kako do nje doci zna li neko koja je ulica....
26.12.2011, 10:42
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: lila25
Kakva ima igraona na C.Vili. i kako do nje doci zna li neko koja je ulica....
znam samo za onu u merkuru na otoci, bambi
26.12.2011, 10:56
lila25
638
hvala Skorpija...Ima li ista na C.Vili za djecu gdje bi se mogli djeliti paketici
26.12.2011, 11:05
R&T@
5982
Nije igraonica, i nije C. Vila, ali bit ce u Interexu na Pofalicima docek Deda Mraza 31.12.
04.01.2012, 12:26
škorpija
6649
igraonicu coco-loco majke mi treba prijaviti inspekciji iz više razloga, prvo, sve im neke špage vise sa onog trećeg sprata, neki dan se dijete zamalo udavi, omotalo sebi oko vrata, i skače po trambolini, a ima možda 4 godine, drugo, u igraonici je grozno zagušljivo, dozvoljeno je pušenje u onoj prvoj prostoriji između nema vrata i sav dim ide direktno u igraonicu, hajde ljeti kad su vrata otvorena ok, ali sada je stvaro užas, smrdimo i mali i ja ko da smo u kafani bili a ne u igraonici.
04.01.2012, 12:45
gvendolina
1896
po meni ni jedna igraonica u sarajevu ne ispunjava standarde,otvaraju ih na svakom cosku i u interesu im je samo pare da uzmu a uopste ne brinu o sigurnosti polomljene igracke,one vezice strse sa svih strana,neosigurani ulazi,nedovoljno teta i td
10.01.2012, 15:20
škorpija
6649
evo sad mi kolega reče da igraonice nisu ni u čijoj nadležnost, niko ih ne kontrolira, i ako vlasnik želi bilo šta staviti u njih to je njegovo pravo, a roditelj može da vodi svoju djecu, a ako mu se nešto desi može samo da tuži igraonicu.
zna li neko kako je drugim zemljama
10.01.2012, 15:22
škorpija
6649
a da i ne postoje nikakavi standardi koje bi igraona trebala ispunjavati, to je samo lična stvar ukusa vlasnike igraonica
10.01.2012, 15:24
Visnja RR
15102
zalosno... a toliko ima propusta u nekim...
18.01.2012, 20:49
Hanady RR
18727
ima zaista propusta... ja sma nedavno zvala Bambi na grbavici pitajući ih dal su napravili taj tobogan u sredini igraonice koji s eizlizao, prebrz je i bazen sa loptaman već se isparznio...još lijepo kažem bilop je povreda...kaže kakvih povreda to je laž...a ja počnem nabrajati: slomljena ruka, rasječena usna, udarac glavom o pod itd otd...ušuti teta...
Mislim žalosno da ne postoji niko ko bi ipak nadgledao igraonice...
A posbeno sam šokirana da ima igraonica gdje regularno uplatoš za rođkas a dođeš tamo ne uključe grijanje...trebala bih ja da ih ko zamolim za to...da ih molim za grijanje u prostoru namjenjenom djeci u februaru
Niču igraonice ko gljive nakon kiše...a sve manje i manje toga djeci pružaju...i jednom kad je naprave rijetko ko je renovira, popravlja kvarive ili inovira nakon toga
18.01.2012, 20:56
Blue rose RR
4361
Mislim i vjerujem da roditelji u velikoj mjeri mogu da definišu rad igraonica. Ukoliko majka ili otac primijete da nešto nije u redu, više tu neću voditi svoje dijete, i to otvoreno reći vlasniku igraonice. Na kraju krajeva, zašto da ja svjesno vodim dijete u igraonicu gdje može slomiti ruku (pu,pu,pu) .
18.01.2012, 20:59
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Mislim i vjerujem da roditelji u velikoj mjeri mogu da definišu rad igraonica. Ukoliko majka ili otac primijete da nešto nije u redu, više tu neću voditi svoje dijete, i to otvoreno reći vlasniku igraonice. Na kraju krajeva, zašto da ja svjesno vodim dijete u igraonicu gdje može slomiti ruku (pu,pu,pu) .
To istina... ja sam i rekla i donijel odluku d au te dvije igraone nećemo ni drugima na poziv na rođkas ići...jer sam šokirana zaista
Teško se može utjecati, ja sma u dosta slučejav reoagovala, slala mailove, ali niakd osgovora nisam dobila. u jednoj su čka i bezobrazno rekli, pa ako vams e ne sviđa nemojte dovoditi dijete, i na kraju sam tako i morala
19.01.2012, 16:23
gvendolina
1896
grozno najbolje bi bilo javno ih prozvati i nabrojati sve nedostatke koje imaju,ako ih vec ne zanima sta roditelji misle o njihovom radu...mozda ce ih negativna javna kritika natjerati da nesto ucine
Odsavno nisam dijete vodial nigdej u igraonicu,prosto vise ne znam gdje bi otisla ni jedna koju smo do sad posjetili ne zadovoljava sigurnosen uslove
U zanzibaru ima dosta sitnih polomljenih igracaka,nije mi jasno ni zasto su ih ubacili a one vezice u mrezi sa toboganom strse...pozitivno je jer imaju dvije tete i sto ulazna vrata djeca ne mogu otvoriti
u tvornici radosti onaj stepenik je bas nepraktican i dijete u igri lako moze pasti,a i uzasno je hladno.Pozitivno je sto su tete dosta aktiven u igri sa djecom i sto se ruke dezinficiraju prije ulaska
U skafi Bongo najveci nedostatak po meni je sto ulaz nije osiguran i dijete moze samo izaci a jedan teta nije dovoljna da uprati sve u onolikom prostoru,,,takodje onaj itison nije praktican za odrzavanej higijene i moze se zapeti za njega na sastavima..pozitivno je sto imaju dobar izbor igracaka i u dobrom su stanju coco -loco smo jednom posjetili i nije mi nikako za djecu ispod 4 godine,mozda i vise
bambi (importane i otoka smo posjetili)preskupi su s obzirom na ono sto nude
19.01.2012, 16:40
leona81
6373
mi M nikad ne vodimo u igraonice osim kad ide na rodjendan i kad slavi rodjendan...bas zato je su odron. da su bolji uslovi vodili bi je.
13.04.2012, 13:44
ena23
2131
igraonica u sara centru, bolje reci teta koja radi u njoj
skoro sam isla na frizuru u sara centar i povela svoiju sestru i djecu da budu u igraoni dok ja zavrsim. kad smo stigli gore prvo nas doceka apsolutno prazna igraona i nigdje ni djece ni tete. kad se teta dogegala iz kafica objasni nam da samo emir (2 godine 8 mjeseci) ima pravo uci u igraonu a beba i tetka ne mogu, ona ce njega paziti. sestra sjela pored sa bebom i gledala u emira dok se teta fino vratila svojoj kafi u kaficu. naravno, emiru dosadilo za 5 minuta. kad je poceo plakati (jer nigdje ni djece ni tete a tetka i brat ne smiju uci), teta u igraoni se nije udostojkila ni dodati njegove patike mojoj sestri, kad je ona nekako uspila pored bebe u rukama (lift nije radio pa su kolica za bebu ostala u prizemlju centrA) obuci emiru patike ova je komentarisala nesto kao hos da ti JOS dodam i jakne.
prvi i zadnji put da smo bili tu. nikom nikom ne bih preporucila, cisti bezobrazluk.
a da tih pet minuta je naravno naplatila.
13.04.2012, 17:54
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: ena23
igraonica u sara centru, bolje reci teta koja radi u njoj
skoro sam isla na frizuru u sara centar i povela svoiju sestru i djecu da budu u igraoni dok ja zavrsim. kad smo stigli gore prvo nas doceka apsolutno prazna igraona i nigdje ni djece ni tete. kad se teta dogegala iz kafica objasni nam da samo emir (2 godine 8 mjeseci) ima pravo uci u igraonu a beba i tetka ne mogu, ona ce njega paziti. sestra sjela pored sa bebom i gledala u emira dok se teta fino vratila svojoj kafi u kaficu. naravno, emiru dosadilo za 5 minuta. kad je poceo plakati (jer nigdje ni djece ni tete a tetka i brat ne smiju uci), teta u igraoni se nije udostojkila ni dodati njegove patike mojoj sestri, kad je ona nekako uspila pored bebe u rukama (lift nije radio pa su kolica za bebu ostala u prizemlju centrA) obuci emiru patike ova je komentarisala nesto kao hos da ti JOS dodam i jakne.
prvi i zadnji put da smo bili tu. nikom nikom ne bih preporucila, cisti bezobrazluk.
a da tih pet minuta je naravno naplatila.
jooooj čula sam za tu igraonu i tetu, bezobrazluk krajnji
< Poruku je uredio škorpija -- 13.4.2012 17:55:25 >
02.07.2012, 12:20
jenny_z
67
Moja djevojcica ima 18 mjeseci i voljela bih je odvesti par sati u igraonicu negdje jer je jako drustvena, ali nisam sigurna da ijedna igranica prima tako malu djecu. Znate li vi neku koja je izuzetak? Hvala.
02.07.2012, 17:45
nur al ayna
31
Kockica? Bila je negdje tema
04.07.2012, 22:06
škorpija
6649
jenny za vas je čarobni svijet na grbavici
15.07.2012, 22:36
Skvo RR
4542
Zabranjena je reklama na RR portalu, osim one u dogovoru sa administratorom portala. LP
15.07.2012, 22:45
veeseelaa
20552
meni su sve te igraonice manje više nidje veze mom djetetu to zaista i ne treba, ne kažem da nekad neću zalutati al nismo nešto oduševljeni
mom djetetu te loptice i topogani nisi zabermedet, da ima neki programčić i da se tete uključe s djecom u neku igru to je već nešto a inače ostalo truba