cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Djecije igraonice

clock-img

18.12.2011, 18:17

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

za veću djecu dobra je coco-loco na pofalićima

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

18.12.2011, 18:33

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: škorpija

za veću djecu dobra je coco-loco na pofalićima

al su im cijene proslave rodjendana nenormalne, posebno ako hoces zatvorenog tipa- mislim da u najskuplji u gradu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

18.12.2011, 21:17

clock-img

bambi7

pencil-img

672

Zna li neko koliko su u Wogolandu ovi paketici?

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

clock-img

26.12.2011, 10:30

clock-img

lila25

pencil-img

638

Kakva ima igraona na C.Vili. i kako do nje doci zna li neko koja je ulica....

clock-img

26.12.2011, 10:42

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: lila25

Kakva ima igraona na C.Vili. i kako do nje doci zna li neko koja je ulica....

znam samo za onu u merkuru na otoci, bambi

clock-img

26.12.2011, 10:56

clock-img

lila25

pencil-img

638

hvala Skorpija...Ima li ista na C.Vili za djecu gdje bi se mogli djeliti paketiciuser posted image

clock-img

26.12.2011, 11:05

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Nije igraonica, i nije C. Vila, ali bit ce u Interexu na Pofalicima docek Deda Mraza 31.12.user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

04.01.2012, 12:26

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

igraonicu coco-loco majke mi treba prijaviti inspekciji iz više razloga, prvo, sve im neke špage vise sa onog trećeg sprata, neki dan se dijete zamalo udavi, omotalo sebi oko vrata, i skače po trambolini, a ima možda 4 godine, drugo, u igraonici je grozno zagušljivo, dozvoljeno je pušenje u onoj prvoj prostoriji između nema vrata i sav dim ide direktno u igraonicu, hajde ljeti kad su vrata otvorena ok, ali sada je stvaro užas, smrdimo i mali i ja ko da smo u kafani bili a ne u igraonici.

clock-img

04.01.2012, 12:45

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

po meni ni jedna igraonica u sarajevu ne ispunjava standarde,otvaraju ih na svakom cosku i u interesu im je samo pare da uzmu a uopste ne brinu o sigurnostiuser posted image polomljene igracke,one vezice strse sa svih strana,neosigurani ulazi,nedovoljno teta i tduser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

10.01.2012, 15:20

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

evo sad mi kolega reče da igraonice nisu ni u čijoj nadležnost, niko ih ne kontrolira, i ako vlasnik želi bilo šta staviti u njih to je njegovo pravo, a roditelj može da vodi svoju djecu, a ako mu se nešto desi može samo da tuži igraonicu.

zna li neko kako je drugim zemljama

clock-img

10.01.2012, 15:22

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

a da i ne postoje nikakavi standardi koje bi igraona trebala ispunjavati, to je samo lična stvar ukusa vlasnike igraonica

clock-img

10.01.2012, 15:24

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

zalosno... a toliko ima propusta u nekim...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

18.01.2012, 20:49

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ima zaista propusta...
ja sma nedavno zvala Bambi na grbavici pitajući ih dal su napravili taj tobogan u sredini igraonice koji s eizlizao, prebrz je i bazen sa loptaman već se isparznio...još lijepo kažem bilop je povreda...kaže kakvih povreda to je laž...a ja počnem nabrajati: slomljena ruka, rasječena usna, udarac glavom o pod itd otd...ušuti teta...

Mislim žalosno da ne postoji niko ko bi ipak nadgledao igraonice...user posted image

A posbeno sam šokirana da ima igraonica gdje regularno uplatoš za rođkas a dođeš tamo ne uključe grijanje...trebala bih ja da ih ko zamolim za to...da ih molim za grijanje u prostoru namjenjenom djeci u februaruuser posted image user posted image

Niču igraonice ko gljive nakon kiše...a sve manje i manje toga djeci pružaju...i jednom kad je naprave rijetko ko je renovira, popravlja kvarive ili inovira nakon togauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

18.01.2012, 20:56

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Mislim i vjerujem da roditelji u velikoj mjeri mogu da definišu rad igraonica.
Ukoliko majka ili otac primijete da nešto nije u redu, više tu neću voditi svoje dijete, i to otvoreno reći vlasniku igraonice.
Na kraju krajeva, zašto da ja svjesno vodim dijete u igraonicu gdje može slomiti ruku (pu,pu,pu) .  

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

18.01.2012, 20:59

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Mislim i vjerujem da roditelji u velikoj mjeri mogu da definišu rad igraonica.
Ukoliko majka ili otac primijete da nešto nije u redu, više tu neću voditi svoje dijete, i to otvoreno reći vlasniku igraonice.
Na kraju krajeva, zašto da ja svjesno vodim dijete u igraonicu gdje može slomiti ruku (pu,pu,pu) .  

To istina...
ja sam i rekla i donijel odluku d au te dvije igraone nećemo ni drugima na poziv na rođkas ići...jer sam šokirana zaistauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

19.01.2012, 15:43

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/sarajevo/75635-u-kakvim-se-uvjetima-zabavljaju-djeca-igraonice-niko-ne-nadzire.html

Teško se može utjecati, ja sma u dosta slučejav reoagovala, slala mailove, ali niakd osgovora nisam dobila. u jednoj su čka i bezobrazno rekli, pa ako vams e ne sviđa nemojte dovoditi dijete, i na kraju sam tako i moralauser posted image

clock-img

19.01.2012, 16:23

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

groznouser posted image
najbolje bi bilo javno ih prozvati i nabrojati sve nedostatke koje imaju,ako ih vec ne zanima sta roditelji misle o njihovom radu...mozda ce ih negativna javna kritika natjerati da nesto ucine

Odsavno nisam dijete vodial nigdej u igraonicu,prosto vise ne znam gdje bi otisla ni jedna koju smo do sad posjetili ne zadovoljava sigurnosen uslove

U zanzibaru ima dosta sitnih polomljenih igracaka,nije mi jasno ni zasto su ih ubaciliuser posted image a one vezice u mrezi sa toboganom strse...pozitivno je jer imaju dvije tete i sto ulazna vrata djeca ne mogu otvoriti

u tvornici radosti onaj stepenik je bas nepraktican i dijete u igri lako moze pasti,a i uzasno je hladno.Pozitivno je sto su tete dosta aktiven u igri sa djecom i sto se ruke dezinficiraju prije ulaska

U skafi Bongo najveci nedostatak po meni je sto ulaz nije osiguran i dijete moze samo izaci a jedan teta nije dovoljna da uprati sve u onolikom prostoru,,,takodje onaj itison nije praktican za odrzavanej higijene i moze se zapeti za njega na sastavima..pozitivno je sto imaju dobar izbor igracaka i u dobrom su stanju
coco -loco smo jednom posjetili i nije mi nikako za djecu ispod 4 godine,mozda i vise

bambi (importane i otoka smo posjetili)preskupi su s obzirom na ono sto nude

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

19.01.2012, 16:40

clock-img

leona81

pencil-img

6373

mi M nikad ne vodimo u igraonice osim kad ide na rodjendan i kad slavi rodjendan...bas zato je su odron. da su bolji uslovi vodili bi je.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

13.04.2012, 13:44

clock-img

ena23

pencil-img

2131

igraonica u sara centru, bolje reci teta koja radi u njoj user posted image user posted image

skoro sam isla na frizuru u sara centar i povela svoiju sestru i djecu da budu u igraoni dok ja zavrsim. kad smo stigli gore prvo nas doceka apsolutno prazna igraona i nigdje ni djece ni tete. kad se teta dogegala iz kafica objasni nam da samo emir (2 godine 8 mjeseci) ima pravo uci u igraonu a beba i tetka ne mogu, ona ce njega paziti. sestra sjela pored sa bebom i gledala u emira dok se teta fino vratila svojoj kafi u kaficu. naravno, emiru dosadilo za 5 minuta. kad je poceo plakati (jer nigdje ni djece ni tete a tetka i brat ne smiju uci), teta u igraoni se nije udostojkila ni dodati njegove patike mojoj sestri, kad je ona nekako uspila pored bebe u rukama (lift nije radio pa su kolica za bebu ostala u prizemlju centrA) obuci emiru patike ova je komentarisala nesto kao hos da ti JOS dodam i jakne.

prvi i zadnji put da smo bili tu. nikom nikom ne bih preporucila, cisti bezobrazluk.

a da tih pet minuta je naravno naplatila. user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

13.04.2012, 17:54

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: ena23

igraonica u sara centru, bolje reci teta koja radi u njoj user posted image user posted image

skoro sam isla na frizuru u sara centar i povela svoiju sestru i djecu da budu u igraoni dok ja zavrsim. kad smo stigli gore prvo nas doceka apsolutno prazna igraona i nigdje ni djece ni tete. kad se teta dogegala iz kafica objasni nam da samo emir (2 godine 8 mjeseci) ima pravo uci u igraonu a beba i tetka ne mogu, ona ce njega paziti. sestra sjela pored sa bebom i gledala u emira dok se teta fino vratila svojoj kafi u kaficu. naravno, emiru dosadilo za 5 minuta. kad je poceo plakati (jer nigdje ni djece ni tete a tetka i brat ne smiju uci), teta u igraoni se nije udostojkila ni dodati njegove patike mojoj sestri, kad je ona nekako uspila pored bebe u rukama (lift nije radio pa su kolica za bebu ostala u prizemlju centrA) obuci emiru patike ova je komentarisala nesto kao hos da ti JOS dodam i jakne.

prvi i zadnji put da smo bili tu. nikom nikom ne bih preporucila, cisti bezobrazluk.

a da tih pet minuta je naravno naplatila. user posted image

jooooj čula sam za tu igraonu i tetu, bezobrazluk krajnjiuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio škorpija -- 13.4.2012 17:55:25 >

clock-img

02.07.2012, 12:20

clock-img

jenny_z

pencil-img

67

Moja djevojcica ima 18 mjeseci i voljela bih je odvesti par sati u igraonicu negdje jer je jako drustvena, ali nisam sigurna da ijedna igranica prima tako malu djecu. Znate li vi neku koja je izuzetak? Hvala.

01.01.2011. I gave her life, she gave me a reason to live. ♥

clock-img

02.07.2012, 17:45

clock-img

nur al ayna

pencil-img

31

Kockica? Bila je negdje tema

clock-img

04.07.2012, 22:06

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

jenny za vas je čarobni svijet na grbavici

clock-img

15.07.2012, 22:36

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Zabranjena je reklama na RR portalu, osim one u dogovoru sa administratorom portala.
LP

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

15.07.2012, 22:45

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

meni su sve te igraonice manje više nidje veze
mom djetetu to zaista i ne treba, ne kažem da nekad neću zalutati al nismo nešto oduševljeni

mom djetetu te loptice i topogani nisi zabermedet, da ima neki programčić i da se tete uključe s djecom u neku igru to je već nešto a inače ostalo truba

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Zadnji članci

article-img