Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Sve se vidi u potpisu
Moja ljubav se zove Danijela. _____________________________obraduj nas...
Kod mene isto. _____________________________LAURA 5.1.2008.
moj maleni leptirič aBd evo samo što se nije rodio a zvat će se Anur najvjerovatnije
moje majeno kad se rodi za koji mjesec aBd zvat će se Mia
Moja djecica se zovu Sanjin i Anesa
Oduvijek sam voljela stara imena, mrzim ona izvjestacena, "moderna" U opciji su uvijek bili hamza, merjema, ahmed, emin, esma, mehmed... Ma samo nek se rode, puno je lijepih imena... _____________________________Tri godine u braku 1. ICSI = 0 Gospodaru moj Podsjećaj me stalno Da je neuspjeh iskušenje Koje prethodi uspjehu
Moja tri zlata: Tea, Lana i Deni!!!!!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
moja se zove Ajlin...
MOJA DUŠA SE ZOVE AMRA
Moja princeza se zove Zana.
Moja bebica je ASJA
moja curica je Isabella. _____________________________Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D
Moj se zove Imran _____________________________Voli me da te mogu voljeti, drži me da te mogu držati. Imran-13.12.2006.
Imam dvije duše... Helenu i Lorenu
moja dusa ce se zvati aBd - Daris
Hamza Alen Emina
DENIJAL
moj zove se Eman _____________________________emman 17.5.2007
Moja princezica se zove Ena!!!
Moj dječak se zove Luka.
Moj sin se zove Emre,a aBd curica ce najvjerovatnije biti Rania _____________________________Prince `05 Princess `08 Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."
Harun i Faris medovi moji dragi.. _____________________________Mama vas voli..
Moja mala curica se zove Asja _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
moje zlato se zove Edvin _____________________________...edvin...15/6/o8
Tinejdžeri su dobri poznavaoci psihologije svojih roditelja i dobro znaju da iskoriste svaku njih...
Odgoj, razvoj i njega
Podgrijavanje jela napravljenih od nekih namirnica nosi rizik po zdravlje. Inžinjer biotehnologij...
Zdravlje
Le Skuarnek je optužen za silovanje ili seksualno zlostavljanje 299 djece, većinom njegovih pacij...
Zdravlje i bezbjednost
Kada je pravo vrijeme za drugo dijete sa medicinskog gledišta? Kada je pravo vrijeme za drugo dij...