mynxlee, drzim ti fige
mi ne dojimo vec 8 dana...
Ja sam Rijadu prije jednom namazala senfom i bila mu je frka,bio je tuzan i nervozan. Cak je uzimao vlaznu maramicu i pokusao je jadnicak brisati. I onda sam je ja obrisala i uspavala ga.
Nekih 15ak dana smo ga pitali kakva ti je bila sika on bi reci kaka i pih da mu je tako smrdila, stalno smo ga na to podsjecali, i onda pitamo kakva je sad, kaze gaga.
Kad sam odlucila prestati, tu noc je cijelu bukvalno bio na siki,a ja sam spavala samo sat vremena. I nisam mu dala citav dan, kad bi trazio ja bih rekla smrdi sika,pokvarila se. I on je zaspao meni u krilu gledajuci klipove na youtube.
Navece isto tako sam mu rekla smrdi kaka i on me zagrlio,trazio da ustanem i da mu pjevam medu-brudnu (kaze ho-ho-ho) i za manje od minute je zaspao.
Tu noc se budio tri puta (samo). Malo se otimao da ustane i trazio nam-nam i cis-cis, ja bi mu ponovila par puta "Ne valja bebi sisa, pokvarila se,smrdi". Prvi put je poceo plakati,a ja sam rekla "Lopovka jedna pokvarila se,ubij je,platice ona sto se pokvarila pa malo dijete ne moze rucati". On je par puta udario ah-ah i naslonio glavu i zasapo. Drugi put kad je trazio isto sam mu tako rekla odmah,on je udario i nastavio spavati. Treci put je nije ni trazio. Caj prva dva puta nije htio,a drugi put kad sam mu sapnula Uzmi caja bebi,ovo je onaj sto ti volis, on se napio i onda me zagrlio, nosala sam ga 1min i to je bilo to.
Meni je navece mlijeko buknulo pa sam ja fino izdojila, jer nisam imala pojma sta drugo.
Drugi dan je nije trazio nikako. Navece sam htjela izdojiti jer me uzasno bolilo od jutra kako sam ustala. Kao sto mi je mynxelee savjetovala,samo da prestane bol,nisam skroz izdajala. Muz kaze ne bacaj dzaba,daj njemu da doji. Rekoh sta cemo ako kasnije bude plako, kaze opet cemo mu reci da smrdi. I ja tako dam mu, obradovo se, prvih par gutljaja je povukao nije disao,a onda je izbacio i krio rukom, igro se, prepado je baaa,milkio je itd, drugu nije htio ni probati niti tu vise. Zasto...ne znam. Mozda mu je mlijeko bilo ljuto jer sam ja pila sve i svasta.
Navece je isto tako zaspao bez problema, kad je bio pospan mm ga je pitao Hoces da te babi zagrli,da spavas on je rekao IIIIIIIIIi i tako ga je mm uspavao za minut.
Trece vece je bilo malo problem, nije htio da zaspi, mi smo legli na krevet i pustili ga da se baca sa svojim jastukom, to je radio sat vremena, i onda sam ga ja uzela,zagrlila i zaspo je. Mozda bi itako,ali ja vise nisam mogla gldati. Tu noc ja nisam izdajala. Ujutro i taj cetvrti dan meni sike super,Rijad ne trazi....ja skinula obloge od kupusa.
Peti dan je bio tezak, hem su se meni opet sike upalile, tj ova desna, koja je bila inace manje upaljena, hem je Rijad bio nervozan i stalno ih udaro, a ionako su bolile, ali smo pregurali. Ja malo iz nje izdojila samo da me prestane. Sesti i sedmi dan je pomalo curilo. Bilo je mlijeka, ali nije bolilo osim na dodir.
Evo danas isto tako,manje su tvrde, a Rijad vise ni ne trazi. Malo kad je pospan zavlaci ruke, vidim da mu fali, ali ne trazi. Puno bolje spava i jede. Sada se nocu probudi jednom, napije se caja i to je to. Danju spava po sat duze nego sto je prije, a kako bolje jede ovu hranu da vam i ne govorim. I jos hoce i kravlje mlijeko koje prije nije htio ni primirisati.
A ja sam pila pola sirce domace od jabuke pola voda dva puta dnevno. Dva puta dnevno sam pila caj od kadulje i imam osjecaj da mi je to dvoje pomoglo preko nosi. Jos sam jednom sicijedila limun i popila, izbjegavam slatko i tako,pijem samo vodu i ponekad mlijeko. Obloge od kupusa sam stavljala tri dana i da sam primjetila nekog efekta nisam,jedino je dobro sto koji min hladi jer sam imala osjecaj da ce mi grudi izgoriti.
Mi smo fino prestali, hvala Bogu, nadam se da cete i vi ostale tako,posebno ti mynxelee jer si trudnica. Ljubi vas!