IZVORNA PORUKA: milenium
ja sam isto čitala negdje da je netko stavio biber al ništa mali,jede li ga jede
Haha, ja sam stavljala davno biber, a Rijad se jos oblizuje. Prije dva mjeseca sam tako stavila senf u sred dana...dodijo mi vise,stalno trazi,svako 15 min, a ne doji,grize i ja stavim senf. Da ste to vidjeli...kenjko, rukama mlatio, zvao mamo, uzeo vlaznu maramicu pokusa je obrisati,ali nista. I tako rekli mi smrdi sika pih...kad je trebao spavati isto tako se uznervozio i ja govorim dodji da mama siku, kaze on pih. Kad sam je izvadila i vidio...sav sretan. I poslije ja mu nekad kazem sika ti je pih, i on kaze pih pa je pocne maziti i govori gaga. I odavno hocu prestati,ali se razbolio on, pa ja, pa vazda nesto. Eh sad sam odlucila. Sinoc me smorio,nije htio spavati bez sike. I u pola sest ja pocela vise plakati,bole me bradavice on jednu drize,drugu rukicom stipa i pustim. Probudio muza,bacao se izmedju nas i po nama, i ja vise zaspala, rekoh mm je budan pazit ce ga dok ne podje na poso. I odjednom me probude vrata. Ulazi mm, rekoh Rijad, kaze on eto ga spava tebi iznad glave. Sam smrdo se poprijecio, naslonio glavicu uz moju i zaspao. Eh super, kontam mozes i bez sike. Neko vece smo isli na film, ovdje ga uspavali, zaspo u krilu gledajuci crazy frog. I danas se mi valjali,samo sto nije zaspao udje svekar nosi telefon i razbudio se, kakio,oprali se,igrali, kad mu se prispalo trazi siku. Rekoh znas da sika ne valja, smrdi pih, kaze on kaka, rekoh jeste kaka i tako trazio aj aj aj....pjesmu i ja mu pustila, jos par puta zavlacio ruku rekoh smrdi i smirio se i zaspao uz pjesmu meni u krilu. Mislim da mu vise necu ni davati nikako,samo jos ne znam sta cemo veceras, jer nece ni flasicu ni casu ni nista to sam davno pokusala....opet cu mu reci da smrdi, mada sam mu rekla neko vece pa je vristao....nekako cu izdrzati....
Javim vam sutra kako smo prosli noc...