IZVORNA PORUKA: Shee
eh cure moje, sinoc je bila noc d.
Sestra je bila kod mene i kad se mala probudila oko 2, pokusala ju je umiriti cucom i cajem, ma nema sanse ona se valjda kroz san prepala ko je to i pocela je gurati i vristati, uglavnom nije dobro zavrsilo, ja sam dosla i cim sam je uzela smirila se uz cucu. Ostala sam uz nju do jutra, namirisana muževim parfemom i sa d3 kapima na bradavicama . I probudila se još samo jednom popila caja i nastavila do 8 kada sam je podojila.
Mislim da smo na dobrom putu.
Sad me zanima šta mislite, ako uspijemo sa prestankom dojenja po noći, kako da je vratim u njen krevet, jer spava jako nemirno, baca se čitavu noć po našem krevetu, nema gdje je nema.
[/quot
Pohvalno, pohvalno! Vidis da ide! Bravo!
I sa kreveticem ces uspjeti, polako. To mozda i moze sacekati ono pomenuto ppreseljenje, kada ce imati svoju sobu. Sta mislis? Ja mislim da je lakse dijete ubjediti da spava u svojoj sobi nego u svom kreveticu u spavacoj od roditelja. Baremm je kod nas tako bilo. Vidjeces, kada se curica nauci da se ne isplati nocu buditi, jer sike nema pa nema, ici ce i to s kreveticem.
I, velika ti je sreca u ovoj situaciji da hoce dudu. Ema je nece, nece niti flasicu. Nije odusevljena ni casom na kljun, ali, eto, uvalimo joj nocu par gutljaja vode, za slucaj da je zedna.
Ovo s muzevim parfemom je odlicno!!!!
Btw, mi smo prespavali cijelu noc, bez budjenja!