IZVORNA PORUKA: Shee
bebbe, ne javljaš se, a baš me žarko zanima dokle ste sa eminim noćnim dojenjem?
Drage moje, mi smo neku noć počeli sa procedurom. Sinoć je bila treća noć kako je izdržala sa mm u spavaćoj, malo plača, malo cuce, malo čaja i ok, ali opet čitavu noć sa mužem na bračnom spava i sve mislim da nema efekta jer se isto budi. Problem je što on može još večeras biti s njom, jer je saznao da sutra mora na put.:( A sutra naveče ćemo biti same i trebaju mi savjeti šta da radim.
Mama kaže da su ona ili sestra voljne da dođu i budu sa njom, ali ja mislim da ona neće reagovati na njih kao na mm, jer na njega je navikla. A sama ne znam kako ću, jer me raskopa čim me namiriše.
Shee, mila, ne znam kako si i sta uradila, ali mislim da bi bilo super da su dosle mama i seka. Ema je imala proljev, zato se nisam javljala, i dr nam je rekla da je neprestano dojenje najbolje rijesenje. Samo jednu noc smo je imali sa sobom u krevetu i naredna noc za mm je bila pakao. Plakala je kao na pocetku. Zato, prihvati mamin i sekin prijednog, od srca ti savjetujem. Mi sada slavimo dvije sedmice odvojenog spavanja, i svima nam je puno, puno lakse. Da li ti namjeravas nastaviti dojiti po danu? Za nocne podoje ne brini, jedno vrijeme ce se buditi, a onda ce skontati da joj se ne isplati, jer nema voljene sike ni blizu, pa ce pavati dalje.
Sretno i naoruzaj se strpljenjem, znam kroz sta prolazite!
I, molim te, javi kako ide?!
< Poruku je uredio bebbe -- 10.12.2009 8:00:34 >