Joj cure, da vidite sinoć...
Sve sam u noći zamišljala kako vam pišem post i kontala da bih stavila smajlija sa pištoljem u ruci da vam slikovito prikaže, ali kad ga vidim ujutro sa osmijehićem sve zaboravim...
Makić opet nije slušao, mislim da mu rastu četvorke ili ga je stomačić mučio jer juče nije kakio...
Večeraše njih dvojica lijepo oko 8 sinoć! Jača večerica, jogurt, a uz to i zasladiše.
Sika oko 9 ih uspava... 11 h, eto Makića plače (inače uvijek kmeči u noći kad se budi dok ga ne prikačim za sisu...). Ja ga uzmem, znam da je sit presit, dali mu vodice, napio se pravo, skontam žedan. Uvalim mu dudu nosaj u mraku, a-a, plač se nastavlja.. Dam ga MM i sakrijem se, ko umirio se. Ali čuo moje korake u mraku i opet nemir, pustila sam malo da plače kod MM i na kraju ga uzmem. Nosam, tepam, pjevušim, dudu dajem, izvadi je i baci, i na kraju sisa... Umiri se odmah i zaspa...
Ja sa MM komentarišem "šta činiti". Legli nas dvoje, eto ga u 02:30 ujutro. I opet ponovo u 04 h.
Definitivno ga je nešto mučilo.
Evo i novih savjeta od mojih aazre, BW, lejlašh!
A upaliće ovaj neki narodni lijek i mazanje limunom, sigurno da će ispustiti siku iz usta kad je namažem, ali me strah da se počne taj plač, vidite da ga ne mogu nikako umiriti. Ništa, par besanih noći...
Hvala cure, pišemo se opet!