IZVORNA PORUKA: sahara
Drage moje, m' se poalako o'"'ka"amo o' 'ojenja, jos je ostalo 1-2 'ojenja preko u toku 24 sata ' to ugla"nom preko noc', a preko 'ana ''e zasa' f'no,je'e ostalu hranu ' kra"lje ml'jeko u kas'cama, al' ga ne zel' p't' n'kako samo, e sa' 'mam problem kako joj ' sta 'at' 'a p'je preko noc' ka' se probu'', jer cemo uskoro prestat' totalno 'oj't', 'a l' 'a kup'm neko AD ml'jeko 'l' 'a probam sa cajem, m'sl'm ako 'ma neko sl'cno 'skust"o mol'm sa"jet<'mg src="http://www.r'ngeraja.ba/forum/sm'leys/sm'ley1.g'f">
eh dxraga moja..evo jas am gore pisala o tome..mislim da sam cak tebi odgovorila..ja sam prvo ukinula uspavljivanje s njima...pa onda malo po malo nocne..tocnije malo brze , jer ne ide to jednom mu das drugi put ne, bilo je malo mucno nekoliko veceri, ali nije strasno bilo kad malo skontam, to je ukidanje proslo relativno ok...samo smo imali nakon toga nekoliko noci ludila , ali zbog zuba..pa bi onda se razbudio i skonto da bi ga sika smirila..muz ludio, ali je shvatio, ako mu je dam nema povratka, kad smo se vec namucili do tad, stavrno im je navika vjeruj mi evo skoro mjesec dana po noci ne doji, brzo se oni prilagode ..samo sam vodu mu davala, prvo nije htio, pa poslije malo ponekad..sad mu dam dudu, jer nisam htjela jednu naviku mijenjati cajem ili sokom tj..drugom nezdravom navikom, onda radije nek doji, ako vec moram ustavati ...ad mlijeko nece da pije, jede ga u kasicama uvecer i ujutro, i doji ujutro kad se probudi oko 6 pa nastavi 7 , 30 nekad i ne. sve treba postepeno, tako da sam ja najbolnije prvo ukidala, da me ne uhvati odvikavanja kad pođem na posao, znaci prvo uspavljivanje, pa nocne, ostali nam jutarnji, podnevni i kasno poslijepodnevni , a to su mu u biti uzine
...a pred spavanje ga nasopam ad u nekoj kasici. Inace se i dalje zna buditi, ali sad je to manje i puno bolje spava, osim kad zube muce..ali kako je bilo sad je super.... Jos jedna STVAR, ne smijes ga prenositi sebi kad ga uhvati kriza
za sikom, je cim ga stavim sebi to je vriska, plac on je trazi koppa..tek onda jad nastaje, vec ga pokusavam smiriti i uspavati u kreveticu..pa malo vode, pa cucu, pa ga okrenem, pa mazim..tako d a ga prije po noci nisam morala uspavljivati..ali kako smo izbacili uspavljivanja s njom, moram ga malo ceskiti ili maziti po leđima, i tako sam kad sam ga odvikavala po noci radila samo da ga ne uzmem...
i sad je postao mazast pravo, nikad nije bio takav..valjda mu fali pa mi se uvali u narucje, mazi i ljubi njih, curi u majicu, maza me , ljubi , grli..ma nema ljepseg poklona majci, a i dojenje je tako prirodno i povezuje majku i dijete, ali evo vec godina dana je super..obzirom koje smo sve muke prosli....sad ta dnevna dojenja necu ni dirati..jer su mi ok...mislim mda ce ih on sam izbaciti..ili neki novi ritam koji nam se sprema ;)))..hej sve to ide prirodno..oni se prilagode, ali moramo se i mi prilagoditi, nekad smo mi gore