Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
sta mislis koliko bi mene doslo da isto tako dam firmi na tu kvadraturu stana
13.11.2016, 23:11
aidana
833
Ja sam ti napisala sta je rekao covjek koji se bavi s tim, znaci 400-500 km x 37. Ali ima uvijek jeftinijih i skupljih varijanti. Trebas sjesti i skontati sta sve treba uraditi, gdje ne zelis stedjeti jer ti je bitno, gdje mozes napraviti kompromis i sl. Uvijek imas vise opcija, ja recimo nisam htjela stedjeti na prozorima pa sam uzela njemacki kvalitet od firme koja se samo tim bavi dok je prijateljica kupila neke turske prozore u penny i nasla majstora da ih stavi. Razlika u cijeni drasticna ali i u kvaliteti, i ja imam garanciju ona nema. Isto vazi i za vrata, umjesto da kupujes parket i placas parketara mozes uzeti laminat i da tm postavi...mozda ti je neko u porodici vodoinstalater/keramicar/elektricar pa bi neke radove uradio besplatno.... To su sve nacini da smanjis troskove. Sjednes pa sve sagledas i doneses odluku. Vidim da si prije spominjala stan u prizemlju, dakle nista od toga?
13.11.2016, 23:23
Nedodirljiva
26
To ii jeste stan u prizemlju :) Znaci u tom stanu se ne trebaju mjenjati prozori niti laminat u dnevnom boravku.Znaci mjenja se komplet banja.mozda rusenje jednog ziida,laminat u kuhinji,trepezariji i hodniku.Od ostalog naravno ide nanovo kuhinja sa agrandbenim elementima i ostali namjestaj.Koja je to firma u pitanju i kako si dogovorila s njima-rekla sta ti treba i dala kljuceve da rade? Ili?