IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: tajra
Mi smo prije 2 godine renovirali kupatilo i, posto smo ubacili kadu s kabinom, premjestili smo bojljer u drugi kut, iznad masine...
Desetak dana poslije pukne neki ventil na bojljeru i "okupa" mi cijelo kupatilo...prskalo je na sve strane...
A i sad mi smeta sto toploj vodi treba "dug put preci" dok stigne do slavine
I kod mene je bojler s druge strane kupatila od kade(kod mene je zidana kada, a la tursko kupatilo) i ne smeta mi tih 20-ak sec dok dodje topla voda...sve za estetiku
nisamja izgleda dobro objasnila svoj "americki plakar"
prije smo imali spajz, koji je bio nepraktican, vrata se otvarala unutar spajza tako da pola njega nije bilo iskoristivo....sve smo to lijepo izbili, u tom dijeli sam ja iscrtavala gdje sta hocu da mi bude, polijepili plocice (zbog masine ) i kupili predivna klizna vrata sa kombinacijom mlijecno staklo/tamna cokolada drvo.
e sad tu gdje ce biti masina mogu uraditi ovo sto je pahuljica predlozila....to nije uopste losa ideja....
sto se tice bojlera, on ce bukvalno biti na istom mjestu, samo s druge strane zida tako da necu dugo cekati toplu vodu
a necu gi ni gledati da mi strsi u kupatilu....dvije muhe jednim udarcem
pitanje: ko radi ona svjetla na plafonu kupatila mala slatka?:) onaj ko mi bude radio struju odmah mu to kazem da hocu? ili?