Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Sretnim roditeljima sve cestitke,a malom DINI DUG I SRETAN ZIVOT
02.06.2009, 22:25
NANICA
629
Puno, puno lijepih zelja roditeljima i malenom
02.06.2009, 22:29
juni
1102
Sve najlijepse sretnim roditeljima zelimo, uzivajte sa svojom bebicom, dani lete i lete, i za cas vise nisu bebe.
03.06.2009, 11:51
gvendolina
1896
Cestitam od srca sve najbolje ljubimo ih
03.06.2009, 11:53
kaktuscic
487
Č e s t i t a m o od s r c a ! ! !
06.06.2009, 17:51
malenaa
1616
samo da se zahvalim svima na prelijepim zeljama i cestitkama... evo danas u 12 smo stigli kuci ja i moj dinci. bila sam u bolnici dva dana zajedno i sa nasom enisa-sarom, i njenim preslatkim sincicem mashallah. culi ste kako je protekao porod (carski rez), o njemu cu nesto kasnije pisati...ali sve u svemu nema zene drage niti boli niti losih sjecanja na taj dan, jer kad su me okice mog sina ugledale a rucice zagrlile preko prsa srce je moglo da iskoci od srece. nesto neopisivo.. nesto nestvarno prelijepo, uzviseno od dragog Allaha... evo i sad ga gledam... i placem od srece, jer bogatstvo koje imam pored sebe nema granica niti je potrosno. volim vas sve i ljubim punoo... a svoju porodjajnu pricu donosim ubrzo. ljubim i svoju enisa saru punooo i njenog njepotana a svojim zenicama u iscekivanju zelim sve najjjjjjjjjj najjjjjjjjjjjj bolje
06.06.2009, 17:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malenaa
samo da se zahvalim svima na prelijepim zeljama i cestitkama... evo danas u 12 smo stigli kuci ja i moj dinci. bila sam u bolnici dva dana zajedno i sa nasom enisa-sarom, i njenim preslatkim sincicem mashallah. culi ste kako je protekao porod (carski rez), o njemu cu nesto kasnije pisati...ali sve u svemu nema zene drage niti boli niti losih sjecanja na taj dan, jer kad su me okice mog sina ugledale a rucice zagrlile preko prsa srce je moglo da iskoci od srece. nesto neopisivo.. nesto nestvarno prelijepo, uzviseno od dragog Allaha... evo i sad ga gledam... i placem od srece, jer bogatstvo koje imam pored sebe nema granica niti je potrosno. volim vas sve i ljubim punoo... a svoju porodjajnu pricu donosim ubrzo. ljubim i svoju enisa saru punooo i njenog njepotana a svojim zenicama u iscekivanju zelim sve najjjjjjjjjj najjjjjjjjjjjj bolje
malena sve najbolje tebi i tvojoj bebici drago mi je da je sve abd.dobro proslo pussa punoo bebici
06.06.2009, 18:00
amarilis
141
Čestitam od srca, Malenaa ... Ja osjetim pokrete svog bebača i jedva čekam da ga upoznam i osjetim te male ručice...