cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Koliko mjeseci...godina...

clock-img

19.11.2007, 14:37

clock-img

hana

pencil-img

73

Iskrene cestitke Lepara u nadi da cemo i mi brzo osjetiti ljepotu zacetka novog svijeta user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2007, 15:24

clock-img

Okarica

pencil-img

1141

Pridruzujem se cestitkamauser posted image

clock-img

20.11.2007, 17:00

clock-img

lepara

pencil-img

101

hvala vam svima od srcauser posted image
uistinu vam svima zelim da mi se pridruziteuser posted image
pozdravuser posted image

clock-img

28.11.2007, 13:37

clock-img

vaga

pencil-img

138

Lepara od srca ti čestitam nadam se da ću i ja osjetiti AkoBogda ubrzo aj osjećaj. Pa vi drage cure "čekačice bebe" ne znate šta zaista znači čekati, osim Mimoze koja čeka 5 godina. Ja drage moje čekam bebu već dugih 9 godina. user posted image

clock-img

28.11.2007, 14:10

clock-img

kiša

pencil-img

163

Ja sam nova na ovom forumu i uopste nova zena jer sam se tek nedavno udala al nemogu da ti ne napisem da ne budes tuzna i da ce i tebi Bog dati tu srecu i da ces i ti postati mama,a i ja isto jer bih voljela imati bebu,i radim na tome i i ti nemoj odustajati,sretno

clock-img

28.11.2007, 14:46

clock-img

vaga

pencil-img

138

Draga moja Kišo hvala na podršci, ne neću bit tužna i dalje ću ići naprijed uzdignute glave s vjerom u Dragog Boga.
Nadam se da će mi ispuniti želju jer u mom srcu ima još puno ljubavi koju bi da poklonim jednom malom user posted image .user posted image

Zadnji članci

article-img