To kada neko kaze pusti da ogladni, svezi macku o rep, mozda kod nekoga pali, a kod nas bome ne pali to nikada, ne jela ga ona 3, 4 ili 8 sati, pojesce 2-eventuelno 3 kasikice i to je sve...ja vas sve potpuno razumijem, mene ovo stanje izludi, neki dan sam rekla da necu vise djece radjati, jer se samo sekiram oko jela, zivci oslabise, a tek mi 24g, muz me gledao kao da sam luda, pa sta cu, da se moram oko jos jednog djeteta muciti ovako, ne hvala!! kod nas stanje stvarno ne moze gore biti, evo jutros nista nije htjela, tek sada 120ml nestlea sa zitaricama, i ostatak koji sam napravila pokusacu kroz san ugurati, i do veceras ce mozda 2-3 kasikice pojesti necega kuhanog i to je to...selminja tezina nije zabrinjavajuca, vise je to briga nasa kada vidimo kako malo jedu, moja ni sokove nikakve sada ne pije, pomalo vode, i ne jede nikakve ni grickalice, pa da kazem da je to zasiti, ni to ne voli....eh pa stvarno cu uskoro poluditi, imam osjecaj da me razumiju samo oni kojima je isto ovako, eh drage zene evo vam jedan i da nam se nekad ovi pilici projedu....