Drage zene, ovdje pola postova kao da sam ja pisala, kod nas je stanje nepopravljivo, ja zaista ne znam sta cu ja sa svojom svrljicom...Ona skoro nista ne voli, i problem je sto je veca to sve manje namirnica voli..ona zivi na nestle proizvodima, onim zitaricama +med ili kakao sa mlijekom i to samo u boci, ovo sve ostalo svezi macku o rep, mogu biti klaun, mogu pjevati, izvoditi grimase, upaliti sve moguce crtane, ali nju nista na mjestu ne zadrzava, uvijek trci, skace, i cim me vidi da idem sa hranom, odmah ne ne ne..15 mjeseci, zdrava-prava, ali nejelica jedna velika...ja sam pocela upravo raditi, vise vremena provodi sad sa muzem, i malo sa sveki, muz je i ne mori, on jednom ponudi i hoces-neces, kaze ili nudio ili ne, sve se svede na 2 male kasikice, pa volim vrijeme drugacije s njom provesti, sveki bi joj svsata davala, ali nista ne ide..e sto kazete neki bar hoce slatko, ja ne biram zdravo ili ne, taj luksuz ne mogu sebi priustiti, samo da nesto u usta stavi, ali ona ni slatko, ni vocno, ni jogurte, pavlake, bas nista ne voli....zivim za dan da zine i jede kao ja....btw ja od muke pocela mrsati, neka hvala Bogu, bar jedna korist