IZVORNA PORUKA: haidy
Pa od viska mlijeka joj nece nista biti, uvijek je dobro piti mlijeko a jos ona pored toga jede drugu hranu.
moja pije ujutru i uvece po 200, a preko dana 150 ml i to joj potpuno odgovara.
Okarice, probaj joj davati vodu iz flasice sa kljunom. moja nije htjela isto tako da pije vodu, ali otkad imamo ovu flasicu ja sam rahat
da si i ja malo nadovezem!!!
haidy je stavila da od viska nece nista biti!!!!
e neznam ,ali kad je moj Fatih prestao sa dojenjem i poceo piti mlijeko on je BAS pio ,vise od pola litre sigurno!!!
e kad sam ga ja odvela dr ,prvo sto su me pitali koliko mlijeka unosi i kad sam ja rekla koliko ,dr mi je rekao da
odmah umanjim,jer prvo nije dobro za stolicu ,bude tvrda bez obzira sto svaki dan je ima,dalje unosi previse kalcija i kalija sto steti srcu i krvotoku
,...elem da se umanji ,i ja sam umanjila i mogu vam reci da je puno "meksa" stolica nego prije!!!!
ja se izvinjavam sto sam se raspisala ,ali eto cisto da vam kazem ,pa da znate!!!!
pusa!!!
p.s zaboravih vam napisati ,da mu je dr malo pogledao oci i vidi da su -nije dosta crveno -vec blijede-ovo oko ociju ,kad ih malo "zavrne",nadam se da ste skontale sta sam htjela reci!!!pokusala sam da opisem kako je to on uradio!!!!