Drage mame, nadam se da ce neko vidjeti moj post i dati mi kakav savjet, ovako: moja curica ce sada napuniti godinu dana, od pocetka nije neki izjelica, polijena je bila za jesti otkako se rodila, nije htjela dojiti, na silu ja forsirala
nekih mjesec i 5 dana, i vise nisma mogla i pocela joj izdajati mlijeko i davati na flasicu sve do 7 ipo mjeseci..Dohranu nije prihvatala, tek oko 6 ipo mjeseci je pomalo pocela jesti, i to samo povrce i zitarice i rizu, voce nece nikako..
Ja sam sve pokusavala, ad nije htjela ni samo ni u kombinaciji sa rizinim pahuljicama niti linom, pa pije zbregovo sa nestle zitaricama i kakaom i nestle rizom, ujutro, popodne i navece, oko 180ml..Vrlo je zivahna i hoda vec sama vec skoro mjesec dana, bas je aktivna, vesela, ali kasiku ni primirisati nece..
Menme brine sto ona ne jede voce, samo hoce iz svoje ruke malo jabuke glocka, jagode, tresnje, ali samo pojede zalogaj ili 2 i baci iz ruke, a od mene nema sanse nikako..Bas me iscrpi ovo njeno odbijanje hrane, nekako bocu bi jela ali ovu hranu ne..a ja ne zelim da joj dajem cesto bocu, jer se bojim da ce sve manje i manje jesti krutu hranu...Ako ima ko slican problem dajte kakav savjet, bas sam tuzna.....