IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: dadada
E sad i mene interesuje sta cete vi iskusniji, pametniji i nacitaniji meni savjetovati
Ovakvo je stanje...dakle do skora Andrej mi je jeo sve...sve ono sto i mi jedemo...leso meso, ribu, blitvu, spinat...etc.
medjutim zadnjih par mjeseci ne jede nista sem pecenog krompira, jaja i panirane ribe (najgore moguce hrane)...i to sam za ribu skontala prije mozda 7 dana...jer je inace ni ne kupujem
U pocetku smo se svadjali...tj. ja bih ga stavila u hranilicu...on bi se derao...nekad bi popustio pa pojeo...ali najcesce bi ja popustila
pa sam onda odustala i stavila mu rucak da se sam moze posluziti kada zeli...dakle u dnevnoj na stolu...opet ono sto mi jedemo...medjutim, prosao bi citav dan da on ne okusi nista...a o nervozi njegovoj, histeriji jer je gladan.... a nece da jede ne moram vam ni pricati
sad smo u fazi da mu ja pravim ono sto znam da ce jesti...junk food...nazalost...i to pojede...sam
Napominjem da mu je 21 mjesec ...i jos da jede sve od voca...hvala dragom bogu
Zasto me ignorisete molim administratora da obrise moj nik
aaaaaaaaaaaa cccccc
pa ja se zbog tebe prestala nervirati jer moje djete ništa ne jede...
kontam vidi dadada nikad ništa nije jela osim hrenovnki (i još nečeg, zaboravih) i šta joj fali!? ...Ništa!!! fina i pametna žena ...
a ona sad kuka...šuti bona opet ću pasti u bedak
jer moje djete jede samo sirnicu, špagete, hrenovke, tunapaštetu (al kašikom bez hljeba bljaaaak), jogurt, mladi sir...
voće NE ... samo hipp kašica od marelice
povrće NE
i ogromne količine hippčaja + kašika meda + 8 kapi soka od nara
HiPP baby C i mulitivitamnski sok + 8 kapi soka od nara
sad ću opet početi plakati jer i ti kukaš ...