IZVORNA PORUKA: bebbe RR
Ok, hvala. Onda to vjerovatno nije od neke važnosti koji je med. Ovdje je puno pčelara i milion vrsta meda, pa sam mislila da je važno koji je za mališane. Da li si joj prvi dan odmah stavila tu kašičicu meda i nije bilo nikakve alergijeske reakcije? Sorry što peglam, ali mene je stalno tih alergija strah.
ja sam starijoj dala i čekala 3 dana
kontam sad će nešto...
pa temperaturu čekam...bila sam sigurna zeznula sam se i uranila...
sreća nije bilo ničega od onoga što sam čekala...
Mlađoj sam dala i samo sutradan sačekala ( ona mi se opet razlikuje malo od starije kontam sačekat ću) prekosutra opet nastavila i poršle smo bez reakcija..
teacher mdiscinski onako rečeno ni slučajno prije 1 godine...a po nekim studijama ne do 3 godine.
ja do treće nisma željala djecu lišiti meda...
bebe do godinu dana nemaju razvijen otpor prema bekteriji koja se može raviti u medu i izaziva smrtnost kod beba a kod jače djece i odraslih je izliječiva ako se prepozna. e sad zaista u posljenjih 100 godina bilo je 10 slučajeva pojave ove bakterije...
ali ipak moguće je...ja sam čekala do godinu i nikada nebih savjetovala med prije navršene 1. godine.