Višnja, bravo za čorbicu!
Kod nas je dan izgledao ovako: oko sedam smo se probudile i dojile. Onda smo ustale i rekla je da neće doručak, pa je pojela jednu Hipp kašicu breskva. I popila jednu malu Aventovu flašicu mlijeka. To je bilo oko osam. Oko 10, kada joj je ustala starija sestra, je s njom pojela pola palačinke s marmeladom. Nakon sat vremena sam joj narezala nektarinu. Pojela je sama, igrajući se, oko 3/4. To je bilo oko 11 sati. Oko 13 smo imali ručak. Pojela je svoju supicu (običnu, teleću, s tjesteninom, oko 1,5 dcl), ja sam je nahranila, i tražila je još. Nisam joj dala, dala sam joj ribu i kuhani krompir. To je jela sama, koliko je htjela. Možda pola predvidjenog obroka. Pila je sokić od breskve. Onda smo išle spavati i tada je dojila.
Kada se je nakon dva sata probudila jela je jagode, nekih desetak, pa paradajza, pa malo poli salame. Izašli smo vani i komšinica joj je davala ona Milka čokoladna srca i pojela ih je sedam!!!!!!!
Napravila sam joj čokolino kada smo došli kući, ali nije ga htjela. Pojela samo jednu kašiku. MM je iz salate pojela svu papriku i rekla da hoće da spava.
Sikila. Zaspala.
Eto.
Ema je mršavica i naši dani uglavnom izgledaju ovako. Dakle, jede sve i svašta, ali pomalo, odnosno koliko ona hoće. Ja sam se prestala sekirati. Imam li pravo, ili?