Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Neko rece da ima kupiti za kolica presvlaku..gdje??? u Ze u Azelu ja neki dan gledala ima za AS i nosiljke..sad o kvalitetu nisam pitala...
16.04.2011, 23:46
Adana
2777
Hvala!
13.06.2011, 09:28
Hannica
2920
Zna li neko da li u Zenici ima negdje kupit ovih navlaka,bas bi mi trebala neka pamucna,Hana se puno znoji u AS,kosa jos skroz mokra bude,uvijek me strah izaci napolje iz auta kad negdje idemo.
13.06.2011, 09:44
ziki
1815
U azelu imaju navlake i presvlake posebne za male AS a za ove vece nisam primjetila
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
13.06.2011, 09:52
palachinken
5397
Hannice, eno u Azelu u Bosanki ima jedna, roza, košta cijelih 3KM, liči mi na frotir onaj materijal, nisam plaho ispipavala.
11.10.2011, 14:18
miracle
281
Vidim da se pisalo o navlakama za as i za kolica...mene zanima slijedeće.Uskoro akb idemo van BIH,neophodna su mi kolica,pa zbog nosanja ponijećemo kišobran kolica (čisto da imamo za prvu pomoć)pa sam mislila nabaviti neku topliju navlaku ili nešto što može poslužiti da djetetu bude toplije ,obzirom da će biti novembar i hladnije vrijeme .Ne da mi se prtljati velika kolica GRACO,jer ću ionako imati prtljaga....Zna li neko gdje bi mogla nabaviti nešto tome slično? Hvala:)
< Poruku je uredio miracle -- 11.10.2011 14:30:22 >
11.10.2011, 14:54
Lejla Ka
5544
Znam da postoje one neke vreće sa kapuljačom, kao skafanderi, ali bez nogavica. A možda da računaš i na neki skafander. Problem kišobran kolica u hladnim danima je što su tanka i što je u njima hladno, kako god okreneš. Viđala sam raju da u kolica stave janjeću kožicu, ili neki debelu vunenu dekicu, da nije hladno odozdo dok se sjedi u njima, a onda dijete obučeš toplije i furaj.
11.10.2011, 15:22
miracle
281
Hvala Lejla....u pitanju je Skandinavija....a kod njih već sad puše uveliko...moramo se pripremiti..a bez kolica se ne može, a najblaža opcija su ova mala kišobran...
Evo tako nešto, zove se zimska vreća za kolica. Ali nemam pojma gdje kod nas ima da se nabavi.
11.10.2011, 15:39
animagical
5604
topla vreca za kolica ima u TL u BBI, marka bubu, kosta 30km, super je...unutra topla pamucna pa neko punjenje, a onda okolo nesto nepropusno za kisu i vjetar..ne ide samo do vrata vec ima i kapuljacu...crne boje... ima one rupice nazad zbog kopcanja u kolicima
< Poruku je uredio animagical -- 11.10.2011 15:40:16 >
Evo ova sto sam spominjala. Ima proreze da se pojasevi provuku i podugacka je.
13.11.2011, 12:13
mala75
575
pozz svima, jeli neko ovih dana vidio negdje presvlaku ili navlaku za onu AS-nosiljku, onu od 0-13. vidim ranije se spominjao azel pa ako imate noviju inf, bila bih jako zahvalna
24.05.2012, 15:38
taze_mlada
377
IZVORNA PORUKA: mala75
pozz svima, jeli neko ovih dana vidio negdje presvlaku ili navlaku za onu AS-nosiljku, onu od 0-13. vidim ranije se spominjao azel pa ako imate noviju inf, bila bih jako zahvalna
isto pitanje, novi datum
ja sam narucila od jedne zene koja sije stvarcice za djecu. Nije jeftina kao one iz Azela (imam iz azela za AS grupe II), ali je bas fina, dvoslojna sa dezenom. Ako hoces, posaljem ti na pp kontakt.