PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
_____________________________Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor. lav prvi- 22.08.2009. lav drugi- 06.08.2011.
Evo i mog mužeka _____________________________06.01.2009.god. Ajnur
Svi parovi su mi k'o med. Onako bas preslatki... I ja bih stavila da upoznate i nas,necemo se takmiciti,ali ne uspjeva mi... _____________________________Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.
Masallah lijepih parova A sad ce majstor neki da navali sa postavljanjem slicica
EVO i mene gdje ce mene nesto promaci _____________________________http://neckodina.weddingannouncer.com/ Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008
Evo od prosle subote
Boga mi Dincii,slatki ste pravooo
IZVORNA PORUKA: neki Boga mi Dincii,slatki ste pravooo
Ova mi je dosad ipak najsladja
Alisa postavila temu i pobjegla sa slikom Hajde draga,stavi vasu slikicu
neki,rekla sam da mi nesto ne ide,kada dragi dodje postavit cu i ja.
Evo i nas ovaj dan sam ostala trudna hehehe _____________________________23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!
IZVORNA PORUKA: enna Evo i nas ovaj dan sam ostala trudna hehehe
Nesto malo novije _____________________________23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!
Mya_81 jeste bas je posebna heheheh _____________________________23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!
Jesmo se zaredali sa takmičenjima Evo i nas... Hm,nemam baš novijih slika u kompijuteru gdje smo ja i moj dragi jedino ove sa svadbe < Poruku je uredio manuela -- 28.5.2009 20:43:45 > _____________________________A- Februar.2017. E- Oktobar.2008.
na slici sam u 6 mjesecu trudnoće _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
vidi romantike.. gdje su vam svijece? al se vi gotivite veselaaaa _____________________________Samo su tri muškarca u mom životu ;))
Smijem primjetiti,al u pozitivnom kontekstu vesela je baš 'nabudžena' u svakom smislu i kupatilo mi je tvoje za 10 _____________________________E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!
ma kakva nabudžena, nemam ja za kifle _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...