Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
_____________________________Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor. lav prvi- 22.08.2009. lav drugi- 06.08.2011.
Evo i mog mužeka _____________________________06.01.2009.god. Ajnur
Svi parovi su mi k'o med. Onako bas preslatki... I ja bih stavila da upoznate i nas,necemo se takmiciti,ali ne uspjeva mi... _____________________________Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.
Masallah lijepih parova A sad ce majstor neki da navali sa postavljanjem slicica
EVO i mene gdje ce mene nesto promaci _____________________________http://neckodina.weddingannouncer.com/ Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008
Evo od prosle subote
Boga mi Dincii,slatki ste pravooo
IZVORNA PORUKA: neki Boga mi Dincii,slatki ste pravooo
Ova mi je dosad ipak najsladja
Alisa postavila temu i pobjegla sa slikom Hajde draga,stavi vasu slikicu
neki,rekla sam da mi nesto ne ide,kada dragi dodje postavit cu i ja.
Evo i nas ovaj dan sam ostala trudna hehehe _____________________________23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!
IZVORNA PORUKA: enna Evo i nas ovaj dan sam ostala trudna hehehe
Nesto malo novije _____________________________23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!
Mya_81 jeste bas je posebna heheheh _____________________________23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!
Jesmo se zaredali sa takmičenjima Evo i nas... Hm,nemam baš novijih slika u kompijuteru gdje smo ja i moj dragi jedino ove sa svadbe < Poruku je uredio manuela -- 28.5.2009 20:43:45 > _____________________________A- Februar.2017. E- Oktobar.2008.
na slici sam u 6 mjesecu trudnoće _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
vidi romantike.. gdje su vam svijece? al se vi gotivite veselaaaa _____________________________Samo su tri muškarca u mom životu ;))
Smijem primjetiti,al u pozitivnom kontekstu vesela je baš 'nabudžena' u svakom smislu i kupatilo mi je tvoje za 10 _____________________________E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!
ma kakva nabudžena, nemam ja za kifle _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama