cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Some help please?

clock-img

28.05.2009, 15:17

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio Crvena -- 28.5.2009 15:20:39 >

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

29.05.2009, 11:49

clock-img

Valentine

pencil-img

9

Hello,

Thanks for the explanations. Hope this will work.

Here you are the annoucement of the little princess.

user posted image

Have a good day.

Valentine

clock-img

29.05.2009, 21:45

clock-img

le_ella

pencil-img

112

cute........  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boze, olaksaj, nemoj otezati,
Boze, svaki nam posao zavrsi sretno, Uslisaj Boze!

clock-img

08.06.2009, 14:35

clock-img

samohrana mama

pencil-img

1

Bok svima!Moj sin ce sada mjesec dana.Ne dojim ga vec tjedan i pol...user posted image  mlijeko mi je slabo,pa sam ga pocela nadohranjivati,ali od tada on nece sisati...ili nezna...jer nikako nemoze "uhvatiti" uvijek mu ispadne...user posted image Sada samo papa HIPP probiotik,i nema grceva,stolica je ok...a ja imam sve manje i manje mlijeka...Meni je ovo prvo dijete,pa ako netko ima bilokakvih korisnih savjeta vezano ili nevezano uz ovo gore...hvalauser posted image ....

clock-img

08.06.2009, 14:38

clock-img

Anoniman

http://www.ringeraja.ba/forum/Dojenje_i_dodavanje/forumid_152/tt.htm

Evo ovdje mozes naci puno toga o dojenju i svim problemima i svemu onome sto ide uz dojenje.

Dobro nam doslauser posted image

clock-img

08.06.2009, 14:57

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

IZVORNA PORUKA: samohrana mama

Bok svima!Moj sin ce sada mjesec dana.Ne dojim ga vec tjedan i pol...user posted image  mlijeko mi je slabo,pa sam ga pocela nadohranjivati,ali od tada on nece sisati...ili nezna...jer nikako nemoze "uhvatiti" uvijek mu ispadne...user posted image Sada samo papa HIPP probiotik,i nema grceva,stolica je ok...a ja imam sve manje i manje mlijeka...Meni je ovo prvo dijete,pa ako netko ima bilokakvih korisnih savjeta vezano ili nevezano uz ovo gore...hvalauser posted image ....

Da ne bi lutala, pokušala sam odrediti pravo mjesto tvom problemu, i tvoju poruku sam smjestila na ovu temu: http://www.ringeraja.ba/forum/m_80924/mpage_6/key_/tm.htm#297869 , da se ne izgubi, jer ću ova dva posta, koji ne pripadaju temi, nakon izvjesnog vremena izbrisati.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Zadnji članci

article-img