Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
29.05.2009, 11:49
Valentine
9
Hello,
Thanks for the explanations. Hope this will work.
Here you are the annoucement of the little princess.
Have a good day.
Valentine
29.05.2009, 21:45
le_ella
112
cute........
08.06.2009, 14:35
samohrana mama
1
Bok svima!Moj sin ce sada mjesec dana.Ne dojim ga vec tjedan i pol... mlijeko mi je slabo,pa sam ga pocela nadohranjivati,ali od tada on nece sisati...ili nezna...jer nikako nemoze "uhvatiti" uvijek mu ispadne... Sada samo papa HIPP probiotik,i nema grceva,stolica je ok...a ja imam sve manje i manje mlijeka...Meni je ovo prvo dijete,pa ako netko ima bilokakvih korisnih savjeta vezano ili nevezano uz ovo gore...hvala ....
Evo ovdje mozes naci puno toga o dojenju i svim problemima i svemu onome sto ide uz dojenje.
Dobro nam dosla
08.06.2009, 14:57
Blue rose RR
4361
IZVORNA PORUKA: samohrana mama
Bok svima!Moj sin ce sada mjesec dana.Ne dojim ga vec tjedan i pol... mlijeko mi je slabo,pa sam ga pocela nadohranjivati,ali od tada on nece sisati...ili nezna...jer nikako nemoze "uhvatiti" uvijek mu ispadne... Sada samo papa HIPP probiotik,i nema grceva,stolica je ok...a ja imam sve manje i manje mlijeka...Meni je ovo prvo dijete,pa ako netko ima bilokakvih korisnih savjeta vezano ili nevezano uz ovo gore...hvala ....
Da ne bi lutala, pokušala sam odrediti pravo mjesto tvom problemu, i tvoju poruku sam smjestila na ovu temu: http://www.ringeraja.ba/forum/m_80924/mpage_6/key_/tm.htm#297869 , da se ne izgubi, jer ću ova dva posta, koji ne pripadaju temi, nakon izvjesnog vremena izbrisati.