cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kampovanje

clock-img

23.05.2009, 22:48

clock-img

Anoniman

dinaa svaka čast tebi i mužu to je taj put sjećam se...Sigurno ko se bude držao vaših uputa stiće na pravo odredište, a po mojim uputam moja sestra i njen momak su otišli u neku bazuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2009, 09:36

clock-img

Chuchi

pencil-img

563

e hvala Dinaa, mm zna gdje je to (kaze da je bio tamo, kad liuser posted image )
user posted image user posted image user posted image
eh sad jos da napravim spisak potrebnih stvari , dobijemo rjesenje o godisnjem
i pravac Krivaja
user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

clock-img

10.06.2013, 16:55

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Raja kampujetel'?
Mi svako ljeto kampujemo ko ludi. Nekad preko vikenda, nekad samo jedna noc, a nekad i po sedam danas.

Hajmo podijeliti ideje za kuhanje, igranje, druzenje itd.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

10.06.2013, 16:57

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Galicia

Raja kampujetel'?
Mi svako ljeto kampujemo ko ludi. Nekad preko vikenda, nekad samo jedna noc, a nekad i po sedam danas.

Hajmo podijeliti ideje za kuhanje, igranje, druzenje itd.

Da. Mi vec godinama kampujemo. To mi je bas ono s merakom...

clock-img

10.06.2013, 16:58

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

gali ja ne kampujem,čitav mi grad dođe ko kamp....puno buba komaraca nekad nema vode jer je redukcija,hrana tu i tamo....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

10.06.2013, 17:32

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Inace se bojim paukova i zmija, ali uzivam u kampovanju. Od kupanja, kajaka, odbojke, setanja, citanja, kartanja, rostiljanja, ma sve sve me odmori.

clock-img

10.06.2013, 17:36

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

kupanje odbojka i roštiljanje je sastavni dio cjelodnevnog odmora kraj une kad odemo u krajinu...ali da zanoćim đegod u šumi nema teroretske šanse....user posted image

clock-img

10.06.2013, 17:44

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Mrzim kampovanje.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

10.06.2013, 17:58

clock-img

lady_bubamara

pencil-img

257

Kaaampovanjeee , obožavam kampovanje . Dok nisam upoznala svog muža nije mi na pamet padalo da odem kampovati i čak sam svom bivšem momku stalno brbljala oko kampovanja ovako onako dok nisam upoznala svog M. i bili smo možda godinu dana kada smo otišli prvi put na kampovanje, na Balkanu u Mrkonjić Gradu, prvu noć smo imali scenu jer se u šumi čula neka životinja a ja sam mužu rekla da to sigurno neko dere kožu sa čovjeka i nisam spavala do 3h ujutru pa smo se onda pokupili i otišli u pansion da prenoćimo , a sutradan i ostala dva dana sam se odvažila pa mi ništa nije smetalo, ni životinje , ni insekti, ama baš ništa user posted image

Prošle godine smo išli u Eko centar Ljekarice - Lončari i bilo nam je odlično , savršeno, mislili smo ponoviti i ovo ljeto jedan dan da odemo prije mog poroda na jednu noć da prespavamo ali ovo vrijeme nas zeznu pravo user posted image

I evo sad ću podijeliti sa vama dvije tri slikice sa kampovanja

Prve dvije su sa jezera Balkana , prije 6 godina

user posted image

user posted image

A ova je od prošle godine , Lončari, ima dječiji bazen pored velikog bazena za odrasle , ima restoran, jako uredni toaleti , a i sa jedne i sa druge strane je mjesto za kampovanje

user posted image

Misli koje smo izabrali su boje kojima slikamo sliku svog života !!

clock-img

10.06.2013, 18:00

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Super slike ninulina, ali nema šane.
Ja se ne bojim buba i bubica, zmija i zmijica i razno raznih gmazova, to mi ne smeta,nego sam prava gotovanka. Volim pravi krevet i udobnost istog, volim normalno kupatilo i da ga ne dijelim sa desetinama drugih i tako...

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

10.06.2013, 18:02

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

user posted image  Bravo nine.
Ja sam svoj strah od prirode tako nekako prebolila uz kampovanje. Jos uvijek se malo bojim noci u divljini, ali ni blizu ko prije.
Super ova zadnja slika, pitomo je skroz a i ima jezerce za kupanje.

Mi kad idemo, obavezno mora biti neka "voda", jezero, rijeka, okean za kupanje. Nasi drugi prijatelji vole zov divljine da su sami u po neke sume, a mi bas ne.

clock-img

10.06.2013, 18:14

clock-img

lady_bubamara

pencil-img

257

user posted image  Bravo nine.
Ja sam svoj strah od prirode tako nekako prebolila uz kampovanje. Jos uvijek se malo bojim noci u divljini, ali ni blizu ko prije.
Super ova zadnja slika, pitomo je skroz a i ima jezerce za kupanje.

Mi kad idemo, obavezno mora biti neka "voda", jezero, rijeka, okean za kupanje. Nasi drugi prijatelji vole zov divljine da su sami u po neke sume, a mi bas ne.

i kod nas obavezno da je neka voda u blizini da se guza može malo kiseliti user posted image

MicoTico ti ko moja mama user posted image sa kampovanja kada dođemo pokažemo joj slike ona se oduševi , super djeco , odlično, baš je fino, al neka ja ipak nisam za tu priču user posted image

clock-img

10.06.2013, 18:20

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Za 2 sedmice idemo na 5 dana i po prvi put cemo koristiti ovo:
http://www.houstonrvcenter.com/show_rental_item.php?invt=127

clock-img

10.06.2013, 18:23

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Nek hvala, ja volim da odem u "ćenifu" sa merakom, a ne da me komarci za gospoJu ujedaju dok idem ... khm-khm.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

10.06.2013, 18:28

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

ja nisam kampovala do sad,a i nemam neku zelju,nesto me strah raznoraznih gmizavaca,ne znam da bih smjela zaspatiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

10.06.2013, 18:29

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Nek hvala, ja volim da odem u "ćenifu" sa merakom, a ne da me komarci za gospoJu ujedaju dok idem ... khm-khm.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image majko mila oplakah....

clock-img

10.06.2013, 18:38

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

neka hvala, nije to za mene, ja volim kad ljetujem da gospodski ljetujem sa svim ugodjajima domauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

10.06.2013, 18:41

clock-img

lady_bubamara

pencil-img

257

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa legenda si majke mi , al nasmijah se onako oravo iz dubine duše, od sveg srca user posted image

galicia da znaš da ti zavidim , ovo je prava stvar. mm i ja tražimo sebi onaj veliki šator što se podigne pa dođe ko kućica , možeš fino u njemu da hodaš a ne da se uvlačiš, mislim da je za 6 osoba... gledali smo juče na netu , jesu poskupi al dobro jednog dana će biti i za to user posted image

clock-img

10.06.2013, 19:04

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Kakav je to sator? Imal gdje slika?

clock-img

10.06.2013, 19:10

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

mi jos nismo isli na kampovanje ali imam zelju da odem sa svojom djecicom ali me strah navece zmija i raznih buba

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

10.06.2013, 19:12

clock-img

lady_bubamara

pencil-img

257

nešto na ovaj fazon

http://www.vrhunac.hr/media/catalog/product/w/t/wte.jpg

http://istra-kvarneroglasi.com/images/listings/543d3243-1310649844-d_pic.jpg

clock-img

10.06.2013, 19:21

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Kod mene je takav samo za 4 osobe kao ima neka pregradica izmedju al moze samo 2 spavati komotno. Tata moj nasao nov novcat sator u kolicima ispred jedne prodavnice heheheh. Pokvarenjak ko i ja samo otvorio gepek i stavio sebi hheh.

clock-img

10.06.2013, 19:43

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Plašim se buba ... user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

10.06.2013, 19:49

clock-img

lady_bubamara

pencil-img

257

Kod mene je takav samo za 4 osobe kao ima neka pregradica izmedju al moze samo 2 spavati komotno. Tata moj nasao nov novcat sator u kolicima ispred jedne prodavnice heheheh. Pokvarenjak ko i ja samo otvorio gepek i stavio sebi hheh.

pa jel bi mogao ovaj šator poslužiti za nas dvoje sa bebcem iduće ljeto, aBd ? onako po tvojim procjenama?

aaaaaaa i ja bi odma munula šator, eee što nisam sreće neke pa da ga nađem

clock-img

10.06.2013, 20:14

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Moze sto ne moze. Mi smo imali dusek na puhanje visoki. Moze komotno stati pored i bebica u onom putnickom. Mozes fino i uci u njega i stati normalno. Dobar je, nama je dobar.

Zadnji članci

article-img