Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ovo je manji dio plantaze koji smo uradili po prvi put sa folijom i sistemom za navodnjavanje a gore jos iznad ima jos 1 dulum jagode na otvorenoj njivi.. tako Marina da cjela RR upadne ne moze sve pojesti
Samo da ti recem da si grozna Da je bilo koje drugo voce ne bi sad lizala ekran Mmm kako vvolem jagode ,miris jagoda,dzem do jagoda ,sladoled od jagoda iyd...Nije ti fer...Vidjet ces kad me nadjes medju redovima sa siperkom oko vrata
25.11.2011, 14:53
Dida79
3252
IZVORNA PORUKA: koka i po
ne reklamiraj se Visnja ce te zik zik
Nece vocka na vocku Sad joj se malo ulizujem Valjda ide ovako
25.11.2011, 14:54
koka i po
7309
25.11.2011, 14:54
Dida79
3252
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
IZVORNA PORUKA: Dida79
Ovo je manji dio plantaze koji smo uradili po prvi put sa folijom i sistemom za navodnjavanje a gore jos iznad ima jos 1 dulum jagode na otvorenoj njivi.. tako Marina da cjela RR upadne ne moze sve pojesti
Samo da ti recem da si grozna Da je bilo koje drugo voce ne bi sad lizala ekran Mmm kako vvolem jagode ,miris jagoda,dzem do jagoda ,sladoled od jagoda iyd...Nije ti fer...Vidjet ces kad me nadjes medju redovima sa siperkom oko vrata
Hahaha jesam se slatko nasmijala od kad nisam
25.11.2011, 14:55
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
IZVORNA PORUKA: Dida79