Ovo je stvarno veliko razocarenje,ali po ovoj racunici vrlo vjerovatno da je tako
Ne znam zasto su morali supljirati,samo sebe da ispromovisu izgleda.
Evo teksta:
Drugi vrlo značajan projekat Grada je Pomoć porodiljama, za čiju će se realizaciju izdvojiti također
1 milion KM. Prema kriterijima, porodilje koje su ostvarile pravo na dječiji dodatak dobijat će
tokom 12 mjeseci po 220 KM, porodilje koje su nezaposlene dobijat će 360 KM; porodilje koje su ostvarile pravo na pomoć u prehrani dobijat će 250 KM, porodilje koje su zaposlene, a ne primaju razliku u plaći ili im je nezaposlen bračni drug ili su samohrane majke, dobijat će pomoć u iznosu od 260 KM. Projekat će biti realiziran u saradnji sa općinskim službama za rad, retroaktivno od 1. aprila ove godine.
Mislila sam da mozda nisam dobro procitala i da sma pogresno shvatila da je receno godinu dana.A
kako misle 1 milion KM podijeliti na 12 mjeseci,uzas Pa mi bi bile zadovoljne i da su rekli jedan mjesec da ce dati,a ne ovako ulijevati laznu nadu.Najgore je ako te neko pravi ludim,pa nismo mi budale.Bas su me naljutili.Na kraju ce biti pogresno ste protumacili,neko je pogresno napisao