cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Porodila se eminak!

clock-img

22.05.2009, 19:50

clock-img

mila81

pencil-img

819

user posted image   CESTITKE OD SRCA  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

clock-img

22.05.2009, 19:54

clock-img

sarajcica

pencil-img

42

....znam da ovo  nema nikakve veze s temom, ali očajna sam!
Naime, ocito je da imam gljivičnu infekciju...imam 19 godina od prije 3 mjeseca pocela sam imati sexualne odnose sa deckom s kojim sam u vezi 2 godine....redovito koristimo kontracepciju,kondome....
od prije 3 dana poceli su mi  izlaziti komadici bijeli....ocito vaginalni sekret,i svrbi me ....  cula sam da ako se pere rastvorom sode bikarbone ( 1 cajna kasikica na 200 ml vode) da to nestaje , te  da se maze nistatin kremom,da li je to ok....i da li bi se trebala javiti ginekologu ???

Da li neko zna kakva je ginekologinja dr. Nejra Pasic...gdje joj je ordinacija,i kolko bi me kostao pregled i to sve ,da li je neko od vas imao slicna iskustva....  Ako bi isla ginekologu to bi mi bilo prvi put da idem, jako me je stid?

HELP....

Molim da odgovorite, Hvala unaprijed !

clock-img

22.05.2009, 20:50

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Cestitke i od nas...sve najljepse user posted image i roditeljima!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2009, 22:01

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

Cestitke od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

Zadnji članci

article-img