cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pocahontas se porodila :))))

clock-img

27.05.2009, 13:17

clock-img

mama_debeljuca

pencil-img

908

Čestitke sretnim roditeljima, abebi želimo dug i lijep život user posted image user posted image user posted image user posted image

:-)

clock-img

27.05.2009, 13:27

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Cestitke roditeljima i strini od srca, a Rafaeluuser posted image puuuuuuno zdravlja i dug zivot

clock-img

28.05.2009, 00:47

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

hvala drage moje...user posted image
pocahontas nam je malo zauzeta oko navikavanja na zivot s bebicom al ce je javiti uskoro user posted image  ...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

28.05.2009, 07:54

clock-img

tap3ah

pencil-img

358

Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

clock-img

28.05.2009, 08:07

clock-img

trudnjaca

pencil-img

38

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svaka cast........puno srece......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jedva cekam mog malog NEDIMA
TERMIN JE 22.6

clock-img

14.06.2009, 17:43

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

hvala vam drage moje sa malim zakasnjenjem (ali opravdanim) na lijepim zeljama...iako se cini da porod dugo trajao i nije vjerujte,,,,ja racunam da bilo sve gotovo za dva sata...ona dva dana prije ne racunam jer su bolovi bili podnosljivi...razlog odlaska u bolnicu je curenje plodne vode....da sam znala da ce sve biti ok do samog kraja ostala bi kuci do pred sam porod....

< Poruku je uredio pocahontas -- 14.6.2009 17:45:06 >

clock-img

14.06.2009, 17:50

clock-img

milenium

pencil-img

6133

user posted image Čestitamo,jel to druga bebica?

clock-img

14.06.2009, 17:51

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

hahaha...dobra si...pa kad bi prije drugu...prva bebica - mamin mali RAfael koji me slomi od jutros...nece da spava :/  :)

clock-img

17.06.2009, 11:32

clock-img

Pretty mamma

pencil-img

1079

Čestitke roditeljima, a bebari dug i sretan život!user posted image user posted image user posted image

Laura je u mom naručju!

Zadnji članci

article-img