cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: smeđkasti iscjedak a termin poroda??

clock-img

13.08.2008, 11:01

clock-img

Okarica

pencil-img

1141

Draga sanelicaa, ja stalno osjećam neku nelagodu, kao kod menstrualnih bolova, samo što su ovi slabi i kratkotrajni. Stomak mi je s vremena na vrijeme jako tvrd. Je li kod tebe tako bilo?

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

clock-img

13.08.2008, 12:13

clock-img

sanelicaaa

pencil-img

180

Tako je i kod mene bilo! Kazem ti,15-20 dana prije poroda sam osjecala te lagane kontrakcije,otisao sluzavi cep,stomak tvrd za vrijeme tih laganih kontrakcija,bas kao sto si ti opisala,ali bebi je jednostavno bio lijen...u nas je to sve sporo islo,ali nije toliko bolilo user posted image ! Tek kad mi je vodenjak pukao,poceli su malo jaci trudovi i uputili smo se u bolnicu... Nista se ne sekiraj! Osjetit ces ti kad dodje vrijeme! 

clock-img

14.08.2008, 10:57

clock-img

lida

pencil-img

421

Nemoj da se brineš Okarice to se ćesto dešava najbitnije je da ti odjetiš bebu.

Usitnilo je SRETNO

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.

clock-img

14.08.2008, 13:32

clock-img

Okarica

pencil-img

1141

Hvala vam na odgovorima. Sutra idem na kontrolu pa ćemo da vidimo. Ovih dana povremeno osjećam slabije bolove, ne znam kako bi ih opisala, pa se nešto nadam da će uskoro krenuti. Pravo da vam kažem, jedva čekam svoju malu user posted image .

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

Zadnji članci

article-img