IZVORNA PORUKA: Irinea
Draga ija bas mi je zao ali proci ce nazalost ovo vrijeme varljivo sada mi smo se jedvs iscupali.ovi veci kad su nam bolesni pa i nekako a bebe uhh nista im se ne smije dati. Ja sam svom malom kada je bio beba i imao tako temp davala samo paracetamol ne ibuprofen on ide nakon godinu.tusirala sam ga mlakom vodom ne toplon i stavljala senf na nogice i pomagalo mi je pokusaj. Brzo vam ozdravljenje zekim.
Odlicni savjeti, upravo ono sto mi je pedijatrica i rekla. Sta ste vi veci koristili da ozdravite?
Veliki pozdrav svim zenicama i divan dan vam zelim.
Nasa malena je napokon juce htjela u kolica, kratka setnja, ali bez dugog placa, samo kratko dok smo je spustali u kolica. Primjetila sam i da joj makadam bas pase, kad je po ravnoj cesti buni se
Recite mi kako vi oblacite bebe do godinu dana u ove varljive dane kada je 10-15 stepeni, a ipak je tek pocetak marta? Malena se buni i place ako joj je vruce, a kapice, trake i ostalo na glavi ne podnosi, samo vristi. Sreca pa jos ne zna skinuti sama, ali ce to uskoro doci...
Svi oni kao skafanderi su dijelom ili potpuno sinteticki, a pamucnih slojeva jedino da bas vise obucem... Tacno nisam pametna. Ja sam cijeli zivot bila zimogrizna, a od trudnoce i sad nakon poroda umirem od vrucine stalno, pa ne mogu po sebi nikako ravnati..