Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mame, kada ste pocele davati kasice svojim bebama?
04.09.2019, 19:01
Visnja RR
15102
Ako isključivo dojiš i beba napreduje kreneš sa 6 mjesei...nekada mame i malo ranije
moja A je bila na flašici pa sam uključila malo prije 5. mjeseca
04.09.2019, 19:08
Visnja RR
15102
Na ovoj temi smo pisali ko uvođenja hrane....šta i kako smo pripremali Ima divnih savjeta i recepata Mislim da ispod posta ima i koliko beba ima mjeeci pa možeš pratit
< Poruku je uredio Visnja RR -- 15.11.2019 15:15:02 >
05.12.2019, 08:26
vortex RR
656
Gdje ste zene, nema vas kao da cete poskupiti hehehhehe
Kod nas turbulentnih nekoliko zadnjih mjeseci, ali smo svi zivi i zdravi pa se ne smijem buniti hehehe. Mrva mi je nekako vec velika, nema one male bebe, sad smo oko hodanja, brbljanja i naravno testiranja svih mogucih granica. Ja uveliko radim i od prvog dana je osjecaj kao da nikada nisam mi prestala. Organizacija novog zivota se brzo sredila, usli smo u rutinu. Manje smo vremena skupa ali nekako kvalitetnije.i svi se trudimo da nadoknadimo propusteno. Kuca je malo neurednija nego inace ali uzivamo vise i bas nas briga za to. Kako ste vi i vase mrvice. Evo zahladilo je, bas super vrijeme za solju toplog napitka i kuckanje po RR
05.12.2019, 11:32
Visnja RR
15102
voooortex
nedostaješ nam draga ....
uljepša mi dan ženo :*
28.12.2019, 02:06
Zer92
97
Mame, znate li smije li se Pancicev caj kod bakterija u mokraci piti tokom dojenja?
28.12.2019, 19:23
vortex RR
656
IZVORNA PORUKA: Zer92
Mame, znate li smije li se Pancicev caj kod bakterija u mokraci piti tokom dojenja?
Smijes slobodno :*
22.01.2021, 14:15
Visnja RR
15102
Drage mamice, možete osvojiti odličan paket homeopatskih proizvoda za vaše mališanje. Pročitajte kako!
Kod nas turbulentnih nekoliko zadnjih mjeseci, ali smo svi zivi i zdravi pa se ne smijem buniti hehehe. Mrva mi je nekako vec velika, nema one male bebe, sad smo oko hodanja, brbljanja i naravno testiranja svih mogucih granica. Ja uveliko radim i od prvog dana je osjecaj kao da nikada nisam mi prestala. Organizacija novog zivota se brzo sredila, usli smo u rutinu. Manje smo vremena skupa ali nekako kvalitetnije.i svi se trudimo da nadoknadimo propusteno. Kuca je malo neurednija nego inace ali uzivamo vise i bas nas briga za to. Kako ste vi i vase mrvice. Evo zahladilo je, bas super vrijeme za solju toplog napitka i kuckanje po RR
Vortex draga navikne se covjek na tempo...I ja sam ovih mjeseci promjenila posao naon 8g,pa au ki ovinpar mjeseci u nekoj frvi,navikavanju na novo prosli...Al sad smo se ustabilili...Malcu za koji dan 4 g 😱
15.02.2021, 21:35
vortex RR
656
IZVORNA PORUKA: manuela RR
IZVORNA PORUKA: vortex RR
Vortex draga navikne se covjek na tempo...I ja sam ovih mjeseci promjenila posao naon 8g,pa au ki ovinpar mjeseci u nekoj frvi,navikavanju na novo prosli...Al sad smo se ustabilili...Malcu za koji dan 4 g 😱
Draga Manuela, sretno novo raadno mjesto! Da bude jos sretnije, uspjesnije i bogatije iskustvo u svakom smislu. 4 godine vec.. ljubim rucice medene.. kako vrijeme leti... bas mi nedostaju kuckanja ovdje posebno u doba prije i u toku trudnoce. Mnogo divnih mama upoznah ovdje <3 ljubim vas punoo