cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Chat - Bebe do 2 g. 2019!

clock-img

04.09.2019, 17:41

clock-img

Zer92

pencil-img

97

Mame, kada ste pocele davati kasice svojim bebama?

clock-img

04.09.2019, 19:01

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Ako isključivo dojiš i beba napreduje kreneš sa 6 mjesei...nekada mame i malo ranije

moja A je bila na flašici pa sam uključila malo prije 5. mjeseca

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

04.09.2019, 19:08

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Na ovoj temi smo pisali ko uvođenja hrane....šta i kako smo pripremali
Ima divnih savjeta i recepata
Mislim da ispod posta ima i koliko beba ima mjeeci pa možeš pratit

http://www.ringeraja.ba/forum/Ishrana_bebe_od_%284%2C5%29_6_do_12_m%25%25%25/m_204641/tm.htm

03.04.`08

clock-img

04.09.2019, 19:19

clock-img

Zer92

pencil-img

97

Hvala Visnja, trazila sam o temu o tome, ali mi je izgleda promaklo.

clock-img

18.10.2019, 18:37

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

I ove godine tražmo Zvijezdu baby kalendara, ovaj put za 20202
Prijavite svoje mališanje od 0 do 5 godina

PRIJAVA

03.04.`08

clock-img

15.11.2019, 15:10

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Mame �aljite nam fotke putem ovog linka >>KLIK<<<

user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 15.11.2019 15:15:02 >

03.04.`08

clock-img

05.12.2019, 08:26

clock-img

vortex RR

pencil-img

656

Gdje ste zene, nema vas kao da cete poskupiti hehehhehe

Kod nas turbulentnih nekoliko zadnjih mjeseci, ali smo svi zivi i zdravi pa se ne smijem buniti hehehe.
Mrva mi je nekako vec velika, nema one male bebe, sad smo oko hodanja, brbljanja i naravno testiranja svih mogucih granica.
Ja uveliko radim i od prvog dana je osjecaj kao da nikada nisam mi prestala. Organizacija novog zivota se brzo sredila, usli smo u rutinu. Manje smo vremena skupa ali nekako kvalitetnije.i svi se trudimo da nadoknadimo propusteno. Kuca je malo neurednija nego inace ali uzivamo vise i bas nas briga za to.
Kako ste vi i vase mrvice. Evo zahladilo je, bas super vrijeme za solju toplog napitka i kuckanje po RR

clock-img

05.12.2019, 11:32

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

voooortex user posted image user posted image

nedostaješ nam draga ....

uljepša mi dan ženo :*

03.04.`08

clock-img

28.12.2019, 02:06

clock-img

Zer92

pencil-img

97

Mame, znate li smije li se Pancicev caj kod bakterija u mokraci piti tokom dojenja?

clock-img

28.12.2019, 19:23

clock-img

vortex RR

pencil-img

656

IZVORNA PORUKA: Zer92

Mame, znate li smije li se Pancicev caj kod bakterija u mokraci piti tokom dojenja?

Smijes slobodno :*

clock-img

22.01.2021, 14:15

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Drage mamice, možete osvojiti odličan paket homeopatskih proizvoda za vaše mališanje.
Pročitajte kako!

https://www.ringeraja.ba/clanak/osarhin-pilule---homeopatija-za-najmlade_3316.html

03.04.`08

clock-img

25.01.2021, 18:19

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

IZVORNA PORUKA: vortex RR

Kod nas turbulentnih nekoliko zadnjih mjeseci, ali smo svi zivi i zdravi pa se ne smijem buniti hehehe.
Mrva mi je nekako vec velika, nema one male bebe, sad smo oko hodanja, brbljanja i naravno testiranja svih mogucih granica.
Ja uveliko radim i od prvog dana je osjecaj kao da nikada nisam mi prestala. Organizacija novog zivota se brzo sredila, usli smo u rutinu. Manje smo vremena skupa ali nekako kvalitetnije.i svi se trudimo da nadoknadimo propusteno. Kuca je malo neurednija nego inace ali uzivamo vise i bas nas briga za to.
Kako ste vi i vase mrvice. Evo zahladilo je, bas super vrijeme za solju toplog napitka i kuckanje po RR

Vortex draga navikne se covjek na tempo...I ja sam ovih  mjeseci promjenila posao naon 8g,pa au ki ovinpar  mjeseci u nekoj frvi,navikavanju na novo prosli...Al sad smo se ustabilili...Malcu za koji dan 4 g 😱

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

15.02.2021, 21:35

clock-img

vortex RR

pencil-img

656

IZVORNA PORUKA: manuela RR

IZVORNA PORUKA: vortex RR

Vortex draga navikne se covjek na tempo...I ja sam ovih  mjeseci promjenila posao naon 8g,pa au ki ovinpar  mjeseci u nekoj frvi,navikavanju na novo prosli...Al sad smo se ustabilili...Malcu za koji dan 4 g 😱

Draga Manuela, sretno novo raadno mjesto! Da bude jos sretnije, uspjesnije i bogatije iskustvo u svakom smislu. 
4 godine vec.. ljubim rucice medene..  kako vrijeme leti... bas mi nedostaju kuckanja ovdje posebno u doba prije i u toku trudnoce.
Mnogo divnih mama upoznah ovdje <3 ljubim vas punoo 

Zadnji članci

article-img