cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Chat djeca 2019 :)

clock-img

06.03.2019, 22:48

clock-img

ijaa

pencil-img

226

I babo i beba dobili temperaturu ....na hajr samo da mene skroz popusti, M mi ooet slabije jede noram je stalno nadzirati... Mene kasalj i grlo jos zezaju. Samo zelim sunce i lijepo vrijeme😞

A Visnja hvala ti nadam se dq ce ovo vise proci izgubili smo orijentaciju za dan i noc

clock-img

07.03.2019, 06:00

clock-img

LieToMe RR

pencil-img

3057

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

LTM sad bi ti moj muž rekao. "Samo ti trči a svima nam određeno koliko ćemo koraka napraviti"
pa ti vidi treba li trčati :))))) 

😂😂😂Znas mene , trcim i ovako i onako, pa bar da tu medalju uzmem. Samo da se ne obrukam sa nekim glupim vremenom 😂

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

clock-img

07.03.2019, 06:01

clock-img

LieToMe RR

pencil-img

3057

IZVORNA PORUKA: ijaa

I babo i beba dobili temperaturu ....na hajr samo da mene skroz popusti, M mi ooet slabije jede noram je stalno nadzirati... Mene kasalj i grlo jos zezaju. Samo zelim sunce i lijepo vrijeme😞

A Visnja hvala ti nadam se dq ce ovo vise proci izgubili smo orijentaciju za dan i noc

:-( Ija bas mi je zao ali sa dvoje djece je uvijek tako, samo se vrti u krug.Mene je ova godina slomila.L mi ima temp vec 2 dana, kasnije idemo u DZ. Tacno za izludit vise :-(

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

clock-img

07.03.2019, 12:09

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

D.dan

Sretan vam 7.mart user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

07.03.2019, 22:58

clock-img

ijaa

pencil-img

226

Vecer zeene... Vodili bebu doktoru, kazu virus kuci skidaj temp i to je to kombinacija paracetamol neofen... Neofen ne pomaze.... Na hajr... M nam je sad najbolja, muz i ja se izmjenjujemo... Ko ima manju temp preuzima djecu pa sve tako 🤣 ludnica bgmi... Ltm da su samo djeca, nego mene vise sve nosa... Izisli iz ordinacije ja sve ono sto katu suza suzu goni reko mora otec puna sam koooo.... Evo sad D pratim... Na hajr

Gdje su zene, e mene zvale zene da izidjem s njima sutra ovdje se neka ekipica sabrala... Eto kako sam se udala nije mi se prilika pruzila 😥 rekla sam ih zvati kad ja ozdravim abd i ostatak ukucana

clock-img

08.03.2019, 08:03

clock-img

bejbibi

pencil-img

2795

Sretan 8.mart zene 🥰😘

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

clock-img

08.03.2019, 08:07

clock-img

bejbibi

pencil-img

2795

E imam pitanje ..mozdq Visnja zna
Da li se moze raditi rendgen ako se ima spirala.hormonska u pitanju

Imam zakazan u pon rendgen krsta

Btw dobila sam M user posted image

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

clock-img

08.03.2019, 10:25

clock-img

ijaa

pencil-img

226

user posted image

clock-img

08.03.2019, 10:26

clock-img

ijaa

pencil-img

226

IZVORNA PORUKA: bejbibi

E imam pitanje ..mozdq Visnja zna
Da li se moze raditi rendgen ako se ima spirala.hormonska u pitanju

Imam zakazan u pon rendgen krsta

Btw dobila sam M user posted image

Provjera je zavraila pozitivno 😊😊😊🤣Ne mislim da bi trebala imati ikakve veze iskreno.... Jesi googlala sta

clock-img

08.03.2019, 16:59

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

rendgen se može raditi sa spiralom user posted image

03.04.`08

clock-img

09.03.2019, 11:28

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Gdje ste zene...

Sretan vam 8 Mart...Ja sam se potrudila da jucer random uljepsam dan nepoznatim zenama...Tako sam cvijece poklonila kasirki u marketu gdje cesto kupujem...Komsinici koju rijetko viđan u zgradi moje mame i na kraju jednoj diiiivnoj zeni koja nazalost vodi bitku sa rakom dojke...Svima sam uljepsala dan a ja sam se osjecala puuuna pozitivne energ...Vama da mogu pokloniti pi cvijetic rado bih...Zato zene moje zive i zdrave da ste mi 1000 g❤❤❤❤

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

09.03.2019, 13:03

clock-img

vedada

pencil-img

-206

sTETAN 8 mart sa zakasnjenjem. Manula naklon veliki, divan gest, svaka cast. Pozitivna prića.

A 2012
E .2015

clock-img

09.03.2019, 13:04

clock-img

vedada

pencil-img

-206

nikakvih problema nema spirala s rengenom. Slobodno znaći

A 2012
E .2015

clock-img

09.03.2019, 17:06

clock-img

ijaa

pencil-img

226

IZVORNA PORUKA: manuela RR

Gdje ste zene...

Sretan vam 8 Mart...Ja sam se potrudila da jucer random uljepsam dan nepoznatim zenama...Tako sam cvijece poklonila kasirki u marketu gdje cesto kupujem...Komsinici koju rijetko viđan u zgradi moje mame i na kraju jednoj diiiivnoj zeni koja nazalost vodi bitku sa rakom dojke...Svima sam uljepsala dan a ja sam se osjecala puuuna pozitivne energ...Vama da mogu pokloniti pi cvijetic rado bih...Zato zene moje zive i zdrave da ste mi 1000 g❤❤❤❤

Ovo je za svaku pohvalu bravooo.... Sretan 8. Mart 💓

clock-img

10.03.2019, 00:26

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Gdje ste zene...

Divna Manuela user posted image

03.04.`08

clock-img

10.03.2019, 00:27

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ijaa kakva je situacija? ozdravili?

03.04.`08

clock-img

10.03.2019, 14:52

clock-img

ijaa

pencil-img

226

Visnja hvala na pitanju, nemamo temp oatao nam je kasalj... Bebu budi jos malo... Ali to je to mialim... Danas evo mako zracim kucu, dezinfekujem istjerujeem bakterije i viruse... Nova radna sedmica pred nama 😊

clock-img

11.03.2019, 14:17

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

d.dan
zahladilo
da očekujem snijeg?
drugarica mi reče da u Bugojnu uveliko pada

03.04.`08

clock-img

11.03.2019, 19:41

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Oj drage zene meni prosto vise zlo od ove zime...

Jedino dobro je sto mogu jos furati ove kozne hlace koje sam kupila a koje su mi boost za samopouzdanje...😄😂...Imate li vi kakav takav odjevni predmet...

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

11.03.2019, 19:45

clock-img

ijaa

pencil-img

226

Daan zene, Visnja pada u Bugojnu i Kupres... Wve je očekivati...

Manuela imam i ja takav odjevni predmet to mi je trenerka za trening, pa dok treniram zamišljam da sam zgodna 🤣🤣🤣odnosno dok zumbam dodjem kuci nafurana naoucana sanopouzdanjem 🤣🤣🤣

clock-img

12.03.2019, 06:35

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

IZVORNA PORUKA: ijaa

Daan zene, Visnja pada u Bugojnu i Kupres... Wve je očekivati...

Manuela imam i ja takav odjevni predmet to mi je trenerka za trening, pa dok treniram zamišljam da sam zgodna 🤣🤣🤣odnosno dok zumbam dodjem kuci nafurana naoucana sanopouzdanjem 🤣🤣🤣

Joj ija sto me nasmija....Pa upravu si to jeste boost za samopouzdanje...

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

12.03.2019, 08:03

clock-img

ijaa

pencil-img

226

Hahahaha... Pa ja... 🤣🤣🤣Inace se osjecam tako da nosam audijev znak sa soobom uvijek... 5 ili 6 stomaka i tako to... Nez koliko audi ima oni prstenova.... Tad nikako nemam samopozdanja.... Najradija bi ovu trenerku nosala... 🤣🤣🤣🤣

clock-img

12.03.2019, 10:48

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Hahahha joj jesi ....

😭😂...Bice to sve top...samo se zumbaj...Ja nesto u posljednje vrijeme nemam vremena za sportske aktivnosti al potrudicu se da sto prije to promjenim...jer nista ljepse od aktivnog zivota...vise zbog zadovoljstva nego zbog izgleda...

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

12.03.2019, 13:42

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

d.dan
a što se ono bijelo govno juče ispada...
nadam se da neće više...

hooooću sunce hooodanjeee user posted image

03.04.`08

clock-img

12.03.2019, 16:11

clock-img

ijaa

pencil-img

226

Hahahha joj jesi ....

😭😂...Bice to sve top...samo se zumbaj...Ja nesto u posljednje vrijeme nemam vremena za sportske aktivnosti al potrudicu se da sto prije to promjenim...jer nista ljepse od aktivnog zivota...vise zbog zadovoljstva nego zbog izgleda...

Ma ako hocu da vidim rezultate od zumbe bar 3 puta sedmicno bi trebala, ja se jedva i ovo jednom organizujem... Mali mi ima temp od jucer, to dijete isplaka dusu... Imao temperaturu srijedu, cetvrtak i petak... Subota zadnja bilaa i evo od jucer opet..... Ja neispavana, crknuta nikakva... Eto da ni se naspavati samo, da mali ne doji isparila bi se negdje da se naspavam... 

Zadnji članci

article-img