IZVORNA PORUKA: manuela RR
IZVORNA PORUKA: bejbibi
Helooo zene ..samo da mahnem nisam vas citala , nezz sta sam zadnje pisala .svasta se izdesavalo ,dobro ugl . Al sad nemam snage za nesto duze piskaranje nadam se da cu se malo redovnije jvljat .
Pusaa
Pa gdje si ti ?Kako provodite dane...Djecica slusaju li ?
Evo me draga :) trenutno theram djecu na spavanje
dobro su hB .. dani puni aktivnosti ..vozi vamo vozi tamo ,trci vamo trci tamo ...ugl ok sve...cekamo i mi ljetni raspust . Ovdje do 24 .juna ...
Vrijeme uzasno,kisovito,hladno ... a moramo vjezbati voznju bicikla,imat ce M kao neko polaganje u skoli. Plivanje nije prosao pa mora biciklo proc da bi dobio kao tu neku medalju za aktivnosti u skolskoj godini ...za citanje su vec dobili diplome ,al i to ulazi u sklopu tih aktivnosti ...rolanje,plivanje,biciklo ...sve to moraju proc..stim da plivanje ima fire do 3.razreda da savlada ... ma ovdje je to big deal i bas gledaju na te stvari.sve im to u sklopu skole pa je obavezno ... al dobro je zasad . ...
Ovo dvoje manjih su mi primljeni u veric od septm pa i to smo rijesili hB . ..onda obaveze van skole/vrtica ..uvijek nesto ...
Pored toga svega i ja imam svojih ,ucenje jezika ,razne zadace
al dobro ne zalim se ,fino ide :)
Uglavnom aktivno
Ramazan, dan mi se oduzi samo tako ..nekako jedva al evo jos malo aBd .. sta se mora nije tesko
Oj odo eno se svadjaju..izludit cu 🤯
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...