Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ne mogu da nađem kapu/ šešir za andreja... nigdje (bebu od dva mjeseca)...da je pamucna, siroka....ne one poslije kupanja vec kao zastita od sunca...da je jednobojna, normalna kapa...kao za odrasle...kao oni sto se mogu kupiti na standovima na moru Zna li iko gdje toga ima???
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
Pogledaj u Zari, tj. azelu. ja svojoj maloj uvijek naletim na neki sesiric( 100%pamuk) i to za 1KM
IZVORNA PORUKA: dadada
super! hvala...cuj marka
IZVORNA PORUKA: Adana
Turbo Limac bi mogao imati.... Ja sam Asji kupila sesiric, ali ona je bebi od 10 mjeseci. :) I u FISu u Rajlovcu ima kapica i sesirica malih...
IZVORNA PORUKA: teta berta
Mogli bi i mi u zaru, kupili u safariju (mostarci će znati) prekrasan, ljubičasti, 10 km.
Turbo Limac bi mogao imati.... Ja sam Asji kupila sesiric, ali ona je bebi od 10 mjeseci. :) I u FISu u Rajlovcu ima kapica i sesirica malih...
ma ja sam danas u tl bila...maksuz otisla...i nista, nix, nada, ziro,nul
IZVORNA PORUKA: Nunichi
ma ja sam danas u tl bila...maksuz otisla...i nista, nix, nada, ziro,nul
Pa skroji djetetu sama,kakva si to mati.
29.05.2009, 09:04
Anoniman
bonaaaaaaaa nunichi nedo bog da mi ja nesto sasijem...da ostavim psihicke oziljke na djetetu citav zivot zato sto mu se raja smije
29.05.2009, 15:44
Adana
2777
Na Baščarsiji, u ulici Sarači, odmah iznad Begove džamije (prema Sebilju kada se ide) na desnoj strani ima radnjica koja pravi/prodaje kape i šesire. Ima ih preslatkih. Ne znam cijene. Znači Sarači 30...
29.05.2009, 21:14
mamina cura
1288
Ako vam neko zna heklati, preslatki su heklani sesirici i unikatni
29.05.2009, 21:14
Anoniman
Na Baščarsiji, u ulici Sarači, odmah iznad Begove džamije (prema Sebilju kada se ide) na desnoj strani ima radnjica koja pravi/prodaje kape i šesire. Ima ih preslatkih. Ne znam cijene. Znači Sarači 30...
hvaaaaaaaaaalaa
30.05.2009, 01:59
triplemama
1097
Gdje se može kupiti Safari šešir sa zaštitom za vrat i ramena koji ima UV zaštitu?
Ako vam neko zna heklati, preslatki su heklani sesirici i unikatni
Moja mama zna ali joj je potrebna slika ili mustra da ona to odradi,imaš li kakve sličice da staviš kao prijedlog nekog heklanog šeširića? Meni su oni isto jako dragi,pa da joj kažem da mi uradi-samo mi treba slikica
30.05.2009, 21:52
Anoniman
Evo ovaj maneken nosi model iz turbolimača. Kapica ima vezice po zadi, te se može suzit ili povećati zavisi od obima glave/glavice/glavetine -može čak i meni
31.05.2009, 10:03
manuela RR
2377
Aw,ja baš hoću da te pitam što ti ne stavi sliku sa kapicom Medišć mali :-) Ja ću Emiru otići kupiti onu maramu u TL a i ovu kapicu pa nek momak mijenja
31.05.2009, 14:37
Anoniman
I ja ću kupiti maramu onu tamnoplavu.
02.06.2009, 22:19
mivica
223
Ja sam prosle godine kupila tako malu kapicu/sesiric u orchestri tamo kod bivse Estrade! A mislim da sam nedavno vidjela i u Bimbusu u Vizi!!!
03.06.2009, 22:45
Amela83
277
Tuzlanke, gdje da nabavim šeširić za dječaka od 3 mjeseca? Gdje god sam bila (Mercator hipermarket, TL, Bingo...) ili nemaju ili su veliki brojevi!
03.06.2009, 22:52
M kao Mama
5536
Na pijaci siranoja vidjela prelijepe modele, svih boja i veličina, lijevo se ide, crna cura radi, merima se zove, i u Bingu u hadžićima ima kapica pamu. svih veličina, TL, azel (dok opštinarke sve ne raskupe hahahah),
29.05.2010, 21:47
Kviki
181
Drage mame, moram ovo s vama podijeliti, da se i vama ne bi desilo isto. Nakon što na par mjesta nisam našla odgovarajući šešir za svog (puno je veći izbor za djevojčice), a uskoro idemo na more, odem danas na otvorenu pijacu Otoka i kupim dva šeširića, isti model, jedan bijeli, drugi bež, naoko skroz simpatični. Dođem kući i stavim ih u mašinu da se operu na 30 stepeni kako i piše na deklaraciji. Maloprije kad sam otvorila mašinu imala sam šta i da vidim, šeširi su se jednostavno rastavili na dva dijela, oba! Sreća pa ih nisam puno platila, 4 km jedan, a umalo da me žena koja ima štand odmah na ulazu u pijacu prevesla, kaže jedan košta 10 km, malo je falilo da ga kupim, kad par stolova dalje vidim isti šešir, a cijena 4 km