Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
pa da, treba refreshirati stranicu i pojavi se glas... ma ko želi da glasa nije mu to peglativno....
👍. Jutros sam glasala za bebu LtM i sad opet odem kad mogu glasati. Znaci, jutros glas nije prosao. A upisala ime, mail i otisla na mail da potvrdim na link. Uglavnom, sve je rijeseno. Sva djecica su dobila glas :)
14.11.2017, 16:27
LieToMe RR
3057
IZVORNA PORUKA: ninuska
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
pa da, treba refreshirati stranicu i pojavi se glas... ma ko želi da glasa nije mu to peglativno....
👍. Jutros sam glasala za bebu LtM i sad opet odem kad mogu glasati. Znaci, jutros glas nije prosao. A upisala ime, mail i otisla na mail da potvrdim na link. Uglavnom, sve je rijeseno. Sva djecica su dobila glas :)
Hvaaalllaaaaaaa puunoooo ma jaimam info da bas nije proslo sigurno po mojoj prosjeni izmedju 5-10 glasova a ljudi sve odradili kako treba i meni je isto bilokao tebi, dva puta sam morala i poslije linka da kliknem da glasam i tek mi onda proslo
14.11.2017, 16:35
manuela RR
2377
I kod mene par glasova sigurno nije prošlo. ..ali nema veze bitno je da bar neka RR bebica udje u top 100 pa onda žiri nek odluči 🙂
cure ne brinite ...svi su glasovi u međuvremenu prošli...
jutros je bila ludnica :)
slao se mailing s pozivom na glasanje a i svi požurili da glasaju.... uglavnom programer kaže da je sve rješeno i svi glasovi su ubrojani...svi oni koji su pravilno potvrdili glasanje tj kliknuli na konfirmacioni link...
15.11.2017, 22:14
ElaDaris
3
Jel se ovdje glasa samo za odabrane? Vidim niko nije ni pokusao da uspostavimo uzajamnu pomoc samo se 3-4 linka beba vrte 🙄🙄
16.11.2017, 08:06
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: ElaDaris
Jel se ovdje glasa samo za odabrane? Vidim niko nije ni pokusao da uspostavimo uzajamnu pomoc samo se 3-4 linka beba vrte 🙄🙄