Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pa da :) pored Ekskluziva on su mi jedini izbor...
sad se nešto pitam a zašto ne kupujem u Svjetlosti??? valjda mi nije na ruku
ja to sve imam u lokalnoj knjižari...ona što ima sve knjige za vašu školu...teta je show...mala knjižara a nagurali u nju svega
pa jeste ...Teta Lidija je extra... i tu kupim uvijek nešto od pribora kad kupujem udžbenike....
< Poruku je uredio Visnja RR -- 8.9.2017 15:49:37 >
10.09.2017, 10:28
soloamina
16
Evo mene s jos jednim pitanjem, dali vasa djeca od 9 god koriste smartphone? Koju tarifu I u kojoj mrezi ih stavite? Da lì imaju gigabyte na mobitel ili ih koriste samo u wi-fi. Moja koristi Snapchat, video i slike, Messenger videopozive, Istagram slike i video i YouTube... Naravno brdo gigabyta.
< Poruku je uredio Visnja RR -- 10.9.2017 11:46:27 >
10.09.2017, 11:42
Visnja RR
15102
moja ima mobitel i broj koji dopunimo samo kako se ne bi isključio.... korisiti wifi samo u stanu---ne nosi mobitel vani ni u kakvim situacijama osim ako s ne dogovori s rođakom kad ide kod njega da ponese.... šta korisiti...viber - mada joj je jako mrsko odgovarati...njeni odgovori su uglavnom sa DA. NE . OK i slično prati neke jutjubere na engleskom...ne znam zašto ali na ex yu jezicima ne voli da prati... mašta da postane jutjuberka i sama pravi neke videozapise koji su često jako smješni ...najčešće su na engleskom.... za FB, instagram i slično je premala ...ima 9 godina.... Inače kad je škola mobitel korisiti najviše sat dnevno radnim danima ...vikendom ako ima vremena od drugih obaveza može duže