cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Skolski pribor

clock-img

08.09.2017, 15:41

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Pa da :)
pored Ekskluziva on su mi jedini izbor...

sad se nešto pitam a zašto ne kupujem u Svjetlosti??? valjda mi nije na ruku

ja to sve imam u lokalnoj knjižari...ona što ima sve knjige za vašu školu...teta je show...mala knjižara a nagurali u nju svega

pa jeste ...Teta Lidija je extra... i tu kupim uvijek nešto od pribora kad kupujem udžbenike....

< Poruku je uredio Visnja RR -- 8.9.2017 15:49:37 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

10.09.2017, 10:28

clock-img

soloamina

pencil-img

16

Evo mene s jos jednim pitanjem, dali vasa djeca od 9 god koriste smartphone? Koju tarifu I u kojoj mrezi ih stavite? Da lì imaju gigabyte na mobitel ili ih koriste samo u wi-fi. Moja koristi Snapchat, video i slike, Messenger videopozive, Istagram slike i video i YouTube... Naravno brdo gigabyta.

post prebaen na temi

djeca i mobitel

< Poruku je uredio Visnja RR -- 10.9.2017 11:46:27 >

clock-img

10.09.2017, 11:42

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

user posted image
moja ima mobitel i broj koji dopunimo samo kako se ne bi isključio....
korisiti wifi samo u stanu---ne nosi mobitel vani ni u kakvim situacijama osim ako s ne dogovori s rođakom kad ide kod njega da ponese....
šta korisiti...viber - mada joj je jako mrsko odgovarati...njeni odgovori su uglavnom sa DA. NE . OK i slično
prati neke jutjubere na engleskom...ne znam zašto ali na ex yu jezicima ne voli da prati... mašta da postane jutjuberka i sama pravi neke videozapise koji su često jako smješni ...najčešće su na engleskom.... user posted image
za FB, instagram i slično je premala ...ima 9 godina....
Inače kad je škola mobitel korisiti najviše sat dnevno radnim danima ...vikendom ako ima vremena od drugih obaveza može duže

post prebaen na temu

Djeca i mobitel

< Poruku je uredio Visnja RR -- 10.9.2017 11:47:04 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Zadnji članci

article-img