IZVORNA PORUKA: alesija
ma dajete zene sta vam je, treba jedna drugu da hrabrimo sa tim kako smo najljepse na svijetu i da se ponosimo sa tim sto smo rodile predivne bebice, pustite se tih crnjacenja, i ja sam ista cim mi nesto ne moze ja pocnem plakati ili me nervoza uhvati i tek mi onda nista ne moze
ali kad vidim neke "gliste" pa nit sisa,nit guzice, ma mi smo za njih svijet izmislile...ja se tjesim samo sa tim kad vidim svog bilala, i onda mi je svejedno jesam li "glista" ili "mladunce slona" (hahahhahaah Lulu sto se ismijah na ovo tvoje mladunce od slona, nemoj da zezas prelijepo izgledas samo sto je i tebi kao i meni stomak ostao od poroda,ocito se nisi ni ti podvezivala
moja porodjajna prica je drama za sebe...nisam se podvezivala jer nisam smjela...ali da ne tusim ovdje o tome
stomak mi je ostao i to ogroman...ne mogu nista obuci a da me neko ne pita dali sam opet trudna
ljudi su tako netakticni i drski...
ma za mene jeste katastrofa i to velika.prvo sto imam garderobu samo svoju koja je krcata haljina,odjela,hlacica,atraktivnih stvaricica koje meni ni u ludilo ne mogu a ja jako dobro cuvam stvari tako da je to sve kao novo...uvijek mi je zao sebi nesto kupiti jer mislim da cu ipak nekad moci stati u to
svaki dan se vise svjestim i polahko poklanjam stvari svojoj seki koja ima proporcije kao jao nekad...smrc