IZVORNA PORUKA: salmy
Ali nikad mi nece biti jasno
Zasto snahe "svjetla obraza "dodju u svekrvinu kucu/stan i pocnu to da svojataju?ja bi to sve napolje izbacila...i nju i svog sina
Ja imam kucu cjeli zivot je gradila ulagala ginula za nju...i dodje mi neka NN snaha i ubjedi me da u svojoj sopstvenoj kuci moram kucat??
Nikad mi jasno biti nece
Brate mili ako nemate love idite u podstanare i stooooo dalje od svojih kao i njegovih
Jao ova prica mi je poznata, ona je ulagala, ona je gradila, pa na kraju ja dosla
.... hallo al sta je s "novcem mojih roditelja" koji su dali da se haman citav sprat uradi. renovira. jel ja sad nemam pravo reci da su i moji ulagali?
Uostalom, ako je vec gradila i ulagala u TOLIKU KUCETINU, zar se ne moze reci SEBI je?, pa sama rekla sto da idete kada JA imam prazan prostor, kuca je zaista dobro ocuvana, jesu ulaganja kasnije bila, ali ona ne moze reci da je ona to, da je to njeno.
Uostalom, NA DATO SE NE PRIGOVARA
Ne mozes ti nekome poklonit konja i citav zivot prigovarat kako je taj konj kupila ona. Ti to mozes jednom reci, ali stalno prigovarat, dodje covjeku da vrati konja.
< Poruku je uredio Sunašce2015 -- 8.6.2017 21:32:31 >