Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
zzzzzzzz... Moja tetka diglka sve podove i lijepe laminat jer im se u sobu uvuklsa zmija i zavukla pod pod....sve me jeza....i imam strahovce kako i u nas blizu suma,trava...
16.06.2010, 23:38
malena27 RR
15117
a meni jedna prijateljica preksinoc rece da je ekstra
hvala ti, ja se bila zagrijala zbog komaraca i misica a i zbog mm
zzzzzzzz... Moja tetka diglka sve podove i lijepe laminat jer im se u sobu uvuklsa zmija i zavukla pod pod....sve me jeza....i imam strahovce kako i u nas blizu suma,trava...
uf, hebote
čuj, jedna moja prije par godina išla skinuti jaknu s vješalice, a ona iz džepa skoči, žena tada bila trudna,koji šok doživjela.
16.06.2010, 23:42
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
ma palčice ja te razumijem, ja sam Bosanka i jako se bojim zmija,a moja prijateljica iz Stoca umire od smijeha kad me vidi kako skakućem kroz travu da me ne dohvati koja, ali evo ne sve ove naše rasprave ja mislim da si ti upravu, jer nam više šteti strah koji imamo od njih nego da se možde jednom ili nijednom u životu suočimo sa njima
OT a koja ti je to prijateljica iz mog rodnog grada nije ni mene strah onih vodenih u Bregavi al bome na suhom ne skakucem vec skacem sve koljenima bradu udaram
16.06.2010, 23:43
ledy blue
2641
E ja cu vam iznajmljivati svekrvu ...zena mlavi zmije samo tako salim se...al kod mene neki dan u roku nekih par sati dvije zmije i to jedna pred ulaznim vratima..a jedna na kapiji...al nisu strasne.one bezopasne su.....ja se inace nesto ne bojim zmija
16.06.2010, 23:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
a meni jedna prijateljica preksinoc rece da je ekstra
hvala ti, ja se bila zagrijala zbog komaraca i misica a i zbog mm
tako sam i ja govorila jer je bila zima kad sam ga kupila
16.06.2010, 23:45
Hanady RR
18727
kud podigoh temu...sad ko mahluša nemogu da je obiđem...a vi će te me u krevet poslati onako...neću spavat nema govora... nakon vaših doživaljaja.
16.06.2010, 23:47
malena27 RR
15117
hanady moj moto je: nece zmija na zmiju meni pretprosle godine ispred nogu a ja lopatu i udri a mm se ukopo od straha a proslo ljeto mi prodje ispred kosilice, ja nista... pustila je da prodje i hajd svaka od zmija svojim putem
Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
16.06.2010, 23:49
Anoniman
Aaaa,i ja se bojim zmija,ma svih tih ljetnih štetočina...a pored kuće u kojoj mi stanujemo ostao još prijeratni temelj,pa džungla izrasla,vjerujte kroz ogradu nama probija,strah me i prići,vlasnici u Americi neće da prodaju niti održavaju Prve godine nismo imali mrežice,nema šta nam nije ulazilo skakavci,žabe,nekakve bogomoljke...uh uh uh,i ja i mm se bojimo,pa po 2 sata znali smišljati kako ih istjerati.Sad imamo mreže,li se zbog zmija bojim otvarati prozore,ne znam da li bi one mogle progristi mreže....pa sve me strah
16.06.2010, 23:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ledy blue
E ja cu vam iznajmljivati svekrvu ...zena mlavi zmije samo tako salim se...al kod mene neki dan u roku nekih par sati dvije zmije i to jedna pred ulaznim vratima..a jedna na kapiji...al nisu strasne.one bezopasne su.....ja se inace nesto ne bojim zmija
A joj U kojem si ti gradu?
Mi imamo malu baštu i ja nikako ne mogu mirno da sjedim, stalno gledam, okrečem se, ne mogu da se opustim.....
16.06.2010, 23:55
Hanady RR
18727
enisa hajd samnom sutra u poljoopremu...kaže noa ima sredstvo da ih rasjera da kupimo ženo
malena ...šta ja da radim kad nisma zmija miša mu
Hanady, morat ću nešto poduzeti, da sam makar malo mirna. Ne daj Bože da je gdje ugledam umrla bih momentalno Ma ja sve nagovaram mm da zapalimo gumu al on neće Hajde čekam zvanično da žene napišu šta je 100% dobro vidiš da neko kaže dobro to nešto iz topshopa a druga da nije
16.06.2010, 23:59
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
enisa hajd samnom sutra u poljoopremu...kaže noa ima sredstvo da ih rasjera da kupimo ženo
malena ...šta ja da radim kad nisma zmija miša mu
ovo sredstvo je preporuka nekog profesora iz SA on rekao svojoj rodbini da kupi tako da nije marketinski trik predpostavljam a meni je nekako psiha mirnija kako pospricasmo oko kuce
ovo za paljenje sam i ja cula ...al mislim kako da zapalim sa svake strane kuce..i koliko to traje ??? Uglavnom ne praktikujem ostavljati otvorena ulazna vrata otvorena...i balkonska ...koja su u prizemlju...Kod nastaj dan za malo nije usla u hodnik...e ko bi je poslije stigao po kuci ...
17.06.2010, 00:19
malena27 RR
15117
ne moras sa svake strane, samo da je blizu kuce...e sad koliko traje ne znam...ali taj ih miris zapaljene gume tjera.. nedavno sam gledala emisiju na Animal planet, receno je da se zmije boje vise nas nego mi njih....osjete vibracije koje se prenose nasim hodom...i bjeze...nikad vas nece prve napasti osim ako slucajno ne stanete na njih...
kako se zove to sredstvo??? Kod moje sveki ima velika basta, nema zmija, ali ko zna, bolje sprjecit nego A mala mi se tamo igra non stop...
17.06.2010, 00:27
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: noa
Hanady ima jeftinija opcija Viperal tecnost naspricas i traje mjesec dana kosta 33km ja sve oko kuce pospricala.
evo ga sporty noa nam napisla
17.06.2010, 00:31
sporty mamaa
3211
Hvala
17.06.2010, 01:44
milenium
6133
neće mi link.ukucajte:Vecernji.hr - Zmija duga metar i pol zavukla se u motor automobila ...