IZVORNA PORUKA: Zelimo_bebu
Uuu hurme se spominju ja ih obozavam...samo sam ih tamanila ali eto kako ostadoh trudna stala sam ne smijem jer nemam kontrole...
Anandi samo skitas uzivaj sta te briga
Nego zenice sa djecom sta vi svojima dajete za imunitet? Malac od seke stalno nesto pokupi u vrticu pa malo malo bolestan...on ne ide ona ne radi i tako u krug...mozda ima neato korisno...pio je imunoglukan ali eto nema efekta ili treba neki duzi period...a mi ne znamo...
Ja se isto ne znam ko trolisati
imam jos dvije kutije a brzo ih pojedem ,a Bog zna kad cu se poroditi
Ja svojima dajem neki ljekovitii med za imunitet i ks...kolko tolko pomaze..jest da se nekad prehlade al mislim da nije toliko koliko bi oni bili bolesni da ne uzimaju nista ...
A imas i raznih recepata na netu ..sa cveklom,mrkvom,jabukom ..moze ko sok il kasica ...
Ne znam tacno kako ide recept ,potrazi na google pod tim pojmovima ..ja svojima nisam nikad pravila iskreno ..nekad iscjedim sok od narance ,mrkve,jabuke,limuna ..smoothije razne . Al opet nije to nista 100% ...treba redovno se kljukati vitaminima..
Dala sam i ja svojima imunoglukan i nisam vidjela neke promjene ...mada kad krenu u vrtic tesko je i ocuvat imunitet :(
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...