IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23
Jutrooo Ajmo
Ja na putu u bolnicu na kontrolu ... valjda sve bude ok... muka mi je još uvjek ... ja sam mislila da će me proći čim udajem u 12 nedelju kad ono ništa.. 14 sedmica i još mi je muka svako jutro i svako veće...
Sinoć sam išla u kino sa kolegicama gledali 2 dio 50 nijansi sive boje ;) film je bas super ;)
Da vam se pohvalimo da d nema dudu već 2 sedmice
Sad cu polako od flašice odvikavat pa pelene mislim da je vrijeme ;)

za dudu ,a i pelene ce brzo ..
Ja sam A odvikla hB ..ima samo jos nocnu jer meni mrsko ustajati po noci i buditi da piski

kontam da spavam jos malo dok mogu pa kad beba dodje skinuti cu A i nocnu jer cu svakako biti budna pa cu i nju na tutu ... iako ona pred spavanje pije kakao i to joj necu ukidati jer mi zao .ukinula sam joj rano dojenje i to mi bas zao :( morala zbog mucnina ,nisan imala snage a ni mlijeka tako da je ona dojila 1g i 5mj
Bilo je tesko pelenu skinuti ,stalno trckaranje i pracenje a stomak velik pa bas mi muka ..sad zna fino piskiti i kakiti ,sama sjedne nekad al kaze uvijek masala :) da je ne ureknem
A ja nisam nikad ucila na dudu M i A al cu zato sad na sve ovo trece

ucinit cu sve da olaksam sebi jer ne mogu stvarno sa troje djece a posvetiti se bebi max :/ ipak me ovo dvoje trebaju ,mali su i oni ...najvise mi zao M ,on se jadan skroz bori za moju paznju a mene to nekad jako iznervira jer je stalno ljut,ne slusa ,itd ...a to je sve od toga ...
Bice bolje valjda
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...