IZVORNA PORUKA: Mina90
Ja sam ista takva, znan da bi meni bilo puno lakse da znam da su mi tu roditelji, osjecala bih se sigurnije...Medjutim, kako je mami, ona zna te bolove, i zna kroz sta ces proci, boli i nju vjeruj mi...moju bi srce strefilo, zato cu ja aBd javit kad prodje, onda samo javim lijepu vijest... :D neka je mene bpljelo, bar nju vise da nista ne sikirra...
Eh sad ja imam jedno pitanje, znaci 22 sedmica sam i povremeno, ali ne stalno, imam neke cudne bolove...ne znam kako bi ih opisala, kao kad se prehladite pa ocekujete svaki cas da cete dobit proliv ili mozda onaj osjecaj kad trebate dobiti, ali bolovi kobkretniji jos nisu poceli... znam da u trudnoci svasta bolucka, al se bojim da nisu kakve kontrakcije...na zadnjoj kontroli, prosle sedmice bilo je sve ok, I doktorica nije registrovala u tom trenutku nikakve kontrakcije..
Ma ne znam ,svako ima svoje misljenje i zna kako najbolje :) al ja iz iskustva mogu reci da mi je puno lakse bilo sto sam znala da su mi roditelji i mm u cekaoni ,pa malo virnem i odmah mi lakse bilo
bas zato sto mama zna kroz koje bolove se prolazi ja mislim da je nama lakse podnijeti sve to :) ja znam da bih ja voljela biti blizu svoje cerke aBd kad rodi :)
Jos pogotovo ako muz moze da lrisustvuje ,to jw divno ...na prvom porodu je mm prisustvovao i bilo nam je divno :)
Sto se tice tih bolova to je normalno ;) popij mg i lezi ....ja haman non stop imam te bolove od pocetka ..
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...