IZVORNA PORUKA: Bubamara92
Hello evo popodnevne bujrum...vidim pricate o privatnicima i placanju...
Ja sam prvu a i ovu sad trudnocu vodim u dz...a kod privatnika se sve mora platiti..vise volim dat djetu nego njima...
A danas je tesko nac dobrog doktora…
Ma samo da se nama nase bebace rode zdrave...
Moja A od jutros pita kada ce izaci bato vise...djetu dotuzio stomo vise
Bejbibi kako prodje shoping?
Manuela kako se ti osjecas danas...ja sam vec sad kao tenk kolika cu biti do termina
Zenice sa mucninama jesu li prosle?
Nikako
krenuli svekrvinim autom (opel corsa novija ) al iza ja sa djecom ,dvije sjedalice ja haman sa pola guza sjedila
i uhvatila me moja klostrofobija,hladan znoj,gusenje,panika i vratimo se ...kad sam skontala da mi treba pola h do ljubljane vala sam se uspanicila ..i okrenuli se i kuci
Ma kad aBd dodje mm po nas pa cu snjim ici ..a sveki nek kupi krevetac koji hoce ,meni skroz svejedno vala ...moze i bez krevetca .ioanko nikad nisam djecu u krevetcu stavljala :)
Joj ja danas nisam nikako dobro ,zeludac me boli uzasno,neka malaksalost,trema u stomaku .skontala sam da mi je zbog sutra ,moram M vodit doktoru pa sta cu,kako cu .bas me neka prpa ..
Jos sam ga sanjala
horor zivi ,plakala sam u snu ...kao on na operaciji i probudi se usred i sve osjetio
ja se derala da mu daju jos anestezije da zaspe dijjete
Ma uzas...valjda mi se sve nakupilo ,od sna ,moje klostrofobije,trema zbog sutra :(( bezze et
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...