IZVORNA PORUKA: Bubamara92
jutro zenice drage,jestel se naspavale? ja sam oba puta otisla na uz u 11 sedmici.Mina bas tao sto je Andy rekla jogurt je spas imas onaj sto regulise probavu sensija ja mislim...Bejbibi tvoj mali je imao 3god kada se A rodila kako je reagovao.Moja A isto neki dn napunila 3 god i sve zna ali plasi me reakcija kad beba dodje kuci....ck me pita da bebi da oraha hehe...Andi bravo za kontrolu ja danas pune 34sedmice..
Draga,moj imao tacno 3,5g :) i na pocetku ( dok nije A zivnula malo ,tamo oko 9mj
) bilo tesko ...M je bio ljubomoran al mislim da sam ja kriva za to jer sam bas bila uz A 24/7 a dotad je on bio glavni u svemu ...mislim logicno da moram biti uz bebu jer je dojila i to uzima vremena ...helwm ..on je nju sa 2mj gurnuo sa kauca ,sreca nije se ozljedila,snimak sve ok pokazao al et prepali se ...medjutim ja sam pazila ,nisam ga ostavljala samog snjom ..pogotovo poslije tog pada ..djeca su to ,ne znaju nista skoro plus malo ljubomore i eto problema ...al ne treba ni udaljiti ih previse ...
Nije vise bilo nekih ispada velikih osim da se on tad bio udaljio od mene skroz ...ignorisao i mene i A ...
Kako je A porasla ,pocela puzati itd i njemu bilo zanimljivo pa je zavolio
sad se tako vole ,on je bas pazi ..naravno ima momenata kad se cupaju al sve jeto normala
Na pocetku ih treba malo vise paziti ...al kazu da su curicw drugacije ...pruvrzenije ...pa et mozda ti bude lakse :) ...
Bitno da imas nekog da ti uskace kad zatreba ...ja stvarno nisam imala nikog,svi daleko ..sami mm i ja ..al et prezivjeli
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...