IZVORNA PORUKA: manuela
IZVORNA PORUKA: bejbibi
IZVORNA PORUKA: manuela
Cao zenice moje kako ste mi...
I decembar nam dosao....
Ja od sutra u 8 mjesecu....
Danas sa malim poslije skole hodala po gradu ...
Sta mi sve treba kad sam stavila na spisak
Ni dvije plate mi nece moc biti..
Al tjesim se da imam jos vremena mozda sta ugrabim i na snizenjima.
Ma bice sada snizenja sto se odjece tice
A sta planiras uzeti :)
Ogradice-posteljina za Krevetic( sve preko 100 KM) ne sjecam se da su toliko bile skupe prije 8g.
Odjecu benkice,carapace,odjelca,dekice,peskirice,pelene-pamucne i obicne...
Za mene ogrtac pidzama sa kopcanjima naprijed grudnjaci za dojilje u lisici 40tak KM
Podlogu sa daskom za presvlacenje banjicu za kupanje kozmetiku za bebu police za bebinu odjecu.....it''''''''d it''''''''d...
Znaci sve od A do Ź
ma dobro ,haj polako ....posteljina nije toliko skupa i ona ogradica ..ja sam u sa prijw 5 g kupila oko 60 km......moguce da je poskupilo ..al naci ce se nesto ne brigaj ..na kraju krajeva mozes naruciti da sasijes..ja sam narucila bebi gnjijwzdo za 35km ...imas na fb str baby kutak ,zena iz bjeljine sije ...eh posteljina i ogradica ne znam kolko su al cini mi se manje od 100km...pogledaj,nije na odmet ;)
A odjecu imas u azelu prwfinu..ja uvijek djeci tamo kupujem :) kvalitetno a nije skupo...bude svasta za novorodjence ;)
Platnene pelene imas na pijaci na ciglanama 10tak komada nike nesto akupo,ne znam tacno kolko dodju ....a imas toga i po bingu,fisu itd.
Grudnjak za dojilje imas i u almarasu ,oko 30 km a imas i na siranu i ciglanama...ma imas toga po pijacama kolko hoces ..ja fakat ne bih to placala skupo ..a vala i odjecu za bebu ne placam skupo..kad to u mjesec odmah mjenjati ...
Ja sve imam ,samo sam jedan kompletic uzela za doktora da imam ,i mama mi jedan uzela..fakat to od 0-3 mj imam ...
Samo sam jos to gnjijezdo narucila i dosta .sve oatalo imam ..za sebe isto imam ,mama mi nedavno uzela i pidzamu za dojilje :) predobra je ...
Jedino sto moram uzet flasicu i dudu..da navikavam
nemam vise zivaca da samo dojim i slusam plac ...pa se nadam da ce biti mirna bebica i da ce htjeti dudu i flasicu ..dosad nismo to koristili .
I moram uzeti ovo iz apoteke dzidze plus probiotike i kapi protiv grceva ..da se pripremim unaprijed
< Poruku je uredio bejbibi -- 1.12.2016 20:44:03 >
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...