IZVORNA PORUKA: Bubamara92
MANUELA BEJBIBI nek nam je bog na pomoci hehehhe ...uplasit cemo prvorotke nije to ni toliko lose kad te pogleda onim okicama pa prvi smijeh plac se zaboravi odmah,moja A je od pocetka bila na dohrani i dojila mozda je to najveci razlog njenih grceva ali kada smo kupili epumisan kapi to je proslo
Ma ja bih rekla da ih pripremamo postepeno
Nek se ne plase ,bolje da znaju sa cim ce se sve suocavati
jer onako kad te zadesi pa dodje sveki,mama,komsinica pametovati
mnogo zena padne u depresiju kad ne znaju sta se desava sa bebom .a danas imamo net,toliko informacija sto je nekad dobro da znamo :) mame,svekijevke to nisu imale pa pocnu nesto po svom a porodilju hem sto muce hormoni ,pa beba,ne zna gdje sta je jos tome dodaj pametovanja i eto depresije ...
Zato nek citaju,nek znaju sta moze nesto biti ..eto ja sam prvi put sa A cula o tim skokovima i vjeruj bilo mi lakse nositi se snjima ..iako djeca stalno imaju te skokove odkad se rode
nikad vise mira al sve ima svoje cari ..sve se zaboravi kad pocnu sa svojim slatkim nestaslucima,pa poljupci,zagrljaji,sve se ro isplati :)
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...