IZVORNA PORUKA: amelaaaa
ajoj draga...razumijem te skroz, i ja sam sa zivcima slaba, ali obicno muz nastrada Poroda me nije strah, ali kako se termin priblizava, sve se vise bojim kako cemo i da li cemo se prilagoditi uspjesno... Strah me same sebe poslije... Depresija i sl.stvari huh... I to me obicno uhvati na ovakve iscrpljujuce dane, sutra cu vj.pozitivnije razmisljat, nakon sto se naspavam veceras
A sto se mene tice, bolje se zaderat na djecu nego im pustat sve, i sto je red i sto nije (kao sto mnogi danas rade) ;)
Ma vremenom se sve sredi vjeruj ,cim malo ojaca beba ...moj M je na pocetku bio jako ljubomoran da je A sa 2 mj izgurao sa kauca i ona na pod ..sreca nije nista bilo .a et tad sam bas ok reagovala ,nisam se zaderala na njega sto je cudno za mene
Ima tih sotuacija kad su djeca ljuborna a svako dijete jest na pocetku al sve se sredi ..sad se ovo dvoje igraju zajedno ,on ke pazi ,ne da na nju ma dusa je moj M a ova mala lopuza je problem sada
ona stalno njega provocira ii ljubomorna je ...zato me strah kako cu snjom jer ce mi sa M aBd biti lahko ..on ce vec imati 5,5 g aBd ...i vec je prihvatio cinjenicu da ce dobiti bracu i drago mu :)
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...